Skip to main content

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ - Αποφόρτιση ο Κάμπος, επέστρεψε ο Μάτος

O Αγκολέζος επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε

Αποφόρτιση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στη Λάρισα έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά την περιπέτειά του στο Αγρίνιο για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν, λοιπόν, ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία με ασκήσεις στο γυμναστήριο, την πισίνα, τους διαδρόμους νεροφλεξολογίας και το τζακούζι.

Το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε κανονικά με το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ν’ αφορά τη μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και το δεύτερο τεχνική και την τακτική με ασκήσεις στο γήπεδο.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε το πρώτο σκέλος του προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε αποφόρτιση λόγω των ενοχλήσεών του στην γάμπα. Ο Λέο Μάτος που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, προπονήθηκε κανονικά.

Αύριο ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.