Skip to main content

Η προπόνηση του Άρη - Εκτός οι Ταυλαρίδης, Τσουμάνης και Μπαργκάν

Ο Μανώλης Τζανακάκης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Στάθης Ταυλαρίδης (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας), Νίκος Τσουμάνης (ταλαιπωρείται από ίωση), καθώς και ο Κενάν Μπαργκάν.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός της ομάδας μας, που τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα, έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική.

Ο Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος -με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Καλλονή- συμπλήρωσε τις τέσσερις, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Αύριο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της ο Νίκος Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ελευσίνας.