Skip to main content

Η προπόνηση του Άρη - Ατομικό λόγω ίωσης ο Καράμπελας

Η σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Τζιόλα καθώς το Κλεάνθης Βικελίδης είναι καλυμμένο από χιόνι

Σε γήπεδο που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα προπονήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων (ο αγωνιστικός χώρος τόσο στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο όσο και στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι καλυμμένος από χιόνι), ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/01) με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο Ευόσμου «Δημ. Κοντικάκης» (15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, τόσο χθες όσο και σήμερα η απογευματινή προπόνηση έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου, Θόδωρου Τζιόλα, τον οποίο μάλιστα ευχαριστεί για την διευκόλυνση που παρείχε στους κιτρινόμαυρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Καράμπελας καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και συνεπώς δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλλη εκτός παρέμεινε και ο Ραφίκ Τζεμπούρ ενώ αμφότεροι οι παίκτες θα δοκιμάσουν να προπονηθούν αύριο.

Αύριο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στον Εύοσμο.