Skip to main content

Η προκήρυξη νέων εκλογών και η μαρξιστική προπαγάνδα της ΕΡΤ

Η προκήρυξη των εκλογών για τον Σεπτέμβριο, η μαρξιστική προπαγάνδα της ΕΡΤ και τα κωμικοτραγικά επιχειρήματα Φλαμπουράρη-Τασίας για το μεταναστευτικό

Το ότι θα προκηρυσσόταν εκλογές, μάς το είχε προϊδεάσει ήδη ο Σκουρλέτης, όταν αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας στα μεταλλεία Χαλκιδικής. Έπρεπε να δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει αριστερό προφίλ και υλοποιεί τις προεκλογικές υποσχέσεις του. Και η πρώτη υλοποίηση είναι η μη λειτουργία ιδιωτικής επιχείρησης και η απώλεια θέσης εργασίας σε 2.000 οικογένειες. Μια ιδέα φιλεργατικής πολιτικής.

Και ο Μητρόπουλος στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα. Οι «προοδευτικοί» δίνουν ρεσιτάλ πολιτικής ασυναρτησίας. Το περίεργο δεν είναι ότι ακούμε συνεχώς αρλούμπες, αλλά ότι εξακολουθεί μεγάλο μέρος του λαού να τους παίρνει στα σοβαρά. Κι αυτό είναι το επικίνδυνο. Να δούμε τώρα όλοι αυτοί τι κωλοτούμπες θα κάνουν για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πόση τόλμη θα έχει ο Τσίπρας να τους πετάξει έξω.

Αυτή η ΕΡΤ έχει σκοπό να αποκτήσει πρόγραμμα; Μήπως έγινε πολύ κακό για το τίποτα; Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να πάψω να βλέπω τις ήδη χιλιοειδομένες επαναλήψεις; Για την μαρξιστική προπαγάνδα δεν κάνω λόγο. Και επί αστικών κυβερνήσεων τα ίδια γίνονταν.

«Ο εμπρησμός των χριστιανικών εκκλησιών είναι δικαιολογημένος με βάση την ιουδαϊκή παράδοση», υποστήριξε ηγέτης ισραηλινής ομάδας. Η ισραηλινή αστυνομία τον ανέκρινε, και φυσικά σε λίγα λεπτά αποχώρησε. Όσο ένα καφεδάκι δηλαδή, έμεινε το παληκάρι. Αναρωτιέμαι, τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα, αν υποστηριζόταν κάτι ανάλογο για τις Συναγωγές.

Δεν λέω για τις αντιδράσεις προπαγάνδας των ισραηλιτικών οργανώσεων. Αυτές θα ήσαν αναμενόμενες, όσο μη αναμενόμενες είναι οι αντιδράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδας. Για τις αντιδράσεις των δήθεν ευαίσθητων γηγενών «προοδευτικών» λέγω. Οι οποίοι πείσθηκαν ότι χωρίς την βοήθεια της Ισραηλιτικής Κοινότητας δεν έχουν πολιτικό μέλλον και επιδίδονται σε επικύψεις.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ είναι άραγε ακροδεξιά ρατσιστική οργάνωση, ή εργαλείο της ντόπιας ολιγαρχίας, για να λέει πολύ συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει πολιτική για το μεταναστευτικό; Διαλύει τα κωμικοτραγικά επιχειρήματα Φλαμπουράρη και Χριστοδουλοπούλου (και Τσίπρα) ότι αυτά συμβαίνουν σ’ όλη την Ευρώπη.

Καταγγέλλει ο ΟΗΕ ότι θέλει να βοηθήσει αλλά δεν βρίσκει υπεύθυνο από πλευράς Ελλάδας να συνομιλήσει! Κι αυτός ο ΟΗΕ, με ποιον θέλει να συνεργασθεί; Με… την κυρία Τασία;

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος, που ανοικοδόμησε από τα ερείπια την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, φέρεται να είναι σοβαρά άρρωστος, άλλωστε είναι 86 ετών. Δεν έγινε ποτέ αποδεκτός, λόγω της ελληνικής καταγωγής του, και κατηγορήθηκε για «Γκρεσιανισμό» [εξελληνισμό] του ορθόδοξου πληθυσμού στην Αλβανία. Το ελληνικό ΥΠΕΞ έχει προετοιμάσει σχέδιο στο ενδεχόμενο διαδοχής του;

Θα έρθουν, λένε, τουρίστες από την Τουρκία, χωρίς να ενημερωθεί καν ο Μπουτάρης. Πώς και δεν το πήρε μυρωδιά; Σύμφωνα με εντυπωσιακό τουρκικό δημοσίευμα, μια ελληνική εταιρεία συμφώνησε με τουριστικά γραφεία στην Σμύρνη να δημιουργηθεί άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης, που θα μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη τα ζευγάρια από την Τουρκία που θα θελήσουν να τελέσουν τους γάμους τους στο πατρικό του Μουσταφά Κεμάλ!

Και γιατί μόνον γάμους; Και αρραβώνες, και βαπτίσια, και περιτομές, όλα εδώ να γίνονται, εκτός από κηδείες.

Καλλισθένης