Skip to main content

Η προεκλογική κίνηση στη Θεσσαλονίκης

Ομιλία Βενιζέλου για την Υγεία. Η κίνηση των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη. Ομιλίες και επαφές με συγκεντρώσεις σε χώρους εργασίας.

Σε εκδήλωση του πολιτικού του γραφείου για την Υγεία, στο Ηλέκτρα Παλλάς μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του για ένα νέο ΕΣΥ.
Σε συνέντευξή του στο σημερινό  "Έθνος" ο πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ της συλλογικής λειτουργίας της νέας κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «το πρωθυπουγοκεντρικό μοντέλο επί Κ.Καραμανλή οδηγήθηκε σε απόλυτη παρακμή και ήττα». Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο κ. Παπανδρέου θα κάνει τις καλύτερες επιλογές. 


«Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσει πίσω η Ελλάδα! Θα βγούμε δυνατά, στοπλευρό του Κώστα Καραμανλή, με πίστη στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας!Θέλω να είμαι η δυνατή επιλογή σας γιατί κι εσείς, είστε η αποκλειστικήεπιλογή μου!», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας την Κυριακή,  στην κεντρικήπροεκλογική του συγκέντρωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

 Ο π. Υφυπουργός Εσωτερικών και υπ. Βουλευτής ΝΔ, Α΄ Θεσσαλονίκης
Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, προσκαλεί όλους τους πολίτες σήμερα στις
6.30 το απόγευμα στα εγκαίνια του πολιτικού του Γραφείου στην
Καλαμαριά (Μεταμορφώσεως 13).

Η Έλενα Ράπτη θα πραγματοποιήσει στις 7 μ.μ. την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στην Αποθήκη Δ΄ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Θεόδωρος Καράογλου, στο ξενοδοχείο Porto Palace (πλησίον Fix).
Το απόγευμα ο κ. Καράογλου μίλησε στην Μηχανιώνα, ενώ το βράδυ θα επισκέφθηκε την Επανομή. 

Ο υπ. βουλευτής της Α΄ Περιφέρειας Απ. Τζιτζικώστας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Παπαναστασίου και στα γραφεία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, όπου και θα συναντηθεί με την Συντονιστική  Επιτροπή και τους εργαζόμενους. Το απόγευμα στις 7.30 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ πραγματοποιεί την Κεντρική Προεκλογική του Εκδήλωση.

Στις  9 το βράδυ, ο Γιώργος Ορφανός θα μιλήσει στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Κεντρ. Μακεδονίας και της Ε.Κ.Ο. Μηχανικών της ΝΔ, στην αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.



Σήμερα στις 8 το βράδυ η Χρύσα Αράπογλου (ΠΑΣΟΚ, Α΄ Περιφέρεια), κάνει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του γραφείου του μίλησε ο Γιάννης Μαγκριώτης, υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν τόνισε ότι «η χώρα υποχωρεί συνεχώς οικονομικά και κοινωνικά. Γι’ αυτό απαιτείται μια άλλη πολιτική, μια πολιτική που μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει την ωριμότητα και ετοιμότητα να προσφέρει".


Ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Περιφέρειας θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Αποχέτευσης (Τσιμισκή 98), όπου θα συζητήσει με εργαζόμενους, στη συνέχεια (10 πμ) την ΕΥΑΘ. στη συνέχεια τον ΟΠΑΠ  και ακολούθως τη Γεν. Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Το εκλογικό του κέντρο στο Λαγκαδά εγκαινίασε ο υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα μέτρα τα οποία ο ίδιος προτείνει προκειμένου η περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης να ακολουθήσει ρυθμούς ανάπτυξης, ανάλογους με αυτούς του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.

 

Business Story
Off