Skip to main content

Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών

Ομιλίες, εκδηλώσεις και συναντήσεις
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,την Πέμπτη επισκέφτηκε  την αγορά των δήμων Πολίχνης και Αμπελοκήπων.Το βράδυ θα παραστεί στη συνεστίαση της Τ.Ο.  Μαλακοπής και θασυναντηθεί με εκπροσώπους συλλόγων Ελλήνων Ποντίων από χώρες της πρώηνΣοβ. Ένωσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, την Πέμπτη,επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΤΕΒΕ καιτον ΟΠΑΠ. Το απόγευμα θα παρευρεθεί σεεκδηλώσεις που διεξάγονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων. «Τοελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γιατους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τουςανθρώπους που μας μεγάλωσαν, είναι ναβρισκόμαστε δίπλα τους και να μην τουςξεχνάμε.» δήλωσε ο κ.Τζιτζικώστας.


Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, την Πέμπτη επισκέφτηκε  το Δημόσιο Ψυχιατρείο  της Σταυρούπολης και συνομίλησε με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και το Θεαγένειο Νοσοκομείο


Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης,συναντήθηκε  με οδηγούς ταξί, στην είσοδο του Αερολιμένα Μακεδονία.Στις 19:00, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Δενδροπόταμο.


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πραγματοποιήσει στις 7.30 το απόγευμα, την κεντρική του ομιλία στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Έχει προβλεφθεί σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση να στεγαστεί στην Αποθήκη Γ΄.


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, την Πέμπτη, περιόδευσε στη Λαϊκή αγορά Κάτω Τούμπας, της  Μενεμένης και τη Λαϊκή αγορά στην Πολίχνη.


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, το πρωί της Πέμπτης  επισκέφτηκε  τα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στα Σφαγεία. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στον Δενδροπόταμο και μετά τις 18:00 θα έχει συνάντηση με πολιτικούς φίλους σε καφετέρια  στον πεζόδρομο του Κορδελιού.

Η υποψήφια  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρύσας Αράπογλου, την  Πέμπτη , επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΕΛΒΟ. Στις 8.30 θα πραγματοποιήσει  ομιλία στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Νεάπολη.

Ο επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας  των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος, την  Παρασκευή, θα παραχωρήσει συνέντυξη τύπου  στις 13.30 στην ΕΣΗΕΜΘ, Στρατηγού Καλλάρη 5, με συμμετοχή του  ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου και των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των ΟΠ  Λυδίας  Κονιόρδου και Γιάννη Τζιώλα.