Skip to main content

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ υποδέχτηκαν τον νέο διοικητή της ΣΣΑΣ

Η συνεργασία μεταξύ του ΑΠΘ και της ΣΣΑΣ παραμένει διαχρονικά αρμονική σε όλα τα επίπεδα, δήλωσε ο πρύτανης Περικλής Μήτκας

Τον νέο Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Ταξίαρχο (Ι), Αλέξανδρο Κιτρινάκη, υποδέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, στην Πρυτανεία.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεργασίας, συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της ΣΣΑΣ, Συνταγματάρχης (Νομ), Ιωάννης Κούλας, ο Διευθυντής Σπουδών της ΣΣΑΣ, Συνταγματάρχης (ΥΚ), Κωνσταντίνος Καψάλης, η Αντιπρύτανις Ανθρωπίνων Πόρων, Καθηγήτρια Παρασκευή Αργυροπούλου-Πατάκα, η Αντιπρύτανις Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγήτρια Δέσποινα Κλαβανίδου, η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου, και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Αν. Καθηγητής Νικόλαος Βαρσακέλης.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία του ΑΠΘ με τη ΣΣΑΣ και στις προσπάθειες για ενδυνάμωση της σχέσης τους.  

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, «η συνεργασία μεταξύ του ΑΠΘ και της ΣΣΑΣ παραμένει διαχρονικά αρμονική σε όλα τα επίπεδα, γιατί αντιλαμβανόμαστε εκατέρωθεν την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι φοιτητές/φοιτήτριές μας και προσπαθούμε να τους στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή της ΣΣΑΣ για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνει και τον διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε στη διάθεσή του, για να τον στηρίξουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας».