Skip to main content

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδος στα μπαράζ για το Μουντιάλ

Εάν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κερδίσει το Γιβραλτάρ, τότε πάει στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στο γκρουπ των ανίσχυρων θα βρίσκεται η Ελλάδα εφόσον κερδίσει, όπως αναμένεται, σήμερα το Γιβραλτάρ (21:45) παίρνοντας την πρόκριση για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου (15:00) και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έτσι όπως έχουν τα πράγματα θα τεθεί αντιμέτωπο με μία εκ των Πορτογαλία ή Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία.

Αναλυτικά τα γκρουπ

Ισχυροί

Πορτογαλία ή Ελβετία
Ιταλία
Κροατία
Δανία

Ανίσχυροι

Σουηδία*
Β. Ιρλανδία
Ιρλανδία
Ελλάδα*

Εφόσον οι Πορτογάλοι κερδίσουν αύριο την Ελβετία τότε θα είναι αυτοί που θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ αν οι Ελβετοί φέρουν ισοπαλία ή κερδίσουν το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος τότε αυτοί θα πάρουν την πρόκριση για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Τέλος η μόνη (μάλλον απίθανη) πιθανότητα να μείνει εκτός από τα μπαράζ η Σουηδία θα είναι αυτή του να ηττηθεί με επτά γκολ διαφοράς από τους Ολλανδούς στο μεταξύ τους παιχνίδι.