Skip to main content

Η παρουσίαση του Champions League-Tι δήλωσαν Πρίφτης και Λάσκαρης

Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τόνισε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Για την έναρξη του νεόδμητου Basketball Champions League μίλησαν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Πρίφτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

Ο προπονητής του Αυτοκράτορα έβαλε ψηλά τον πήχη για την παρουσία του Άρη στη διοργάνωση δηλώνοντας:

«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην FIΒΑ που διοργάνωσε αυτό το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είχε πολλές δυσκολίες αυτή η διοργάνωση. Όσον αφορά το αγωνιστικό η δουλειά μας είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια παίζοντας καλό μπάσκετ και προσφέροντας καλό θέαμα στον κόσμο». Τόνισε αρχικά ο κόουτς του συλλόγου και συμπλήρωσε:

«Είναι μία διοργάνωση στην οποία θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων. Πρέπει να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και να παρουσιάζουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Όσο πιο μακριά φτάσουμε, τόσο το καλύτερο», ήταν τα λόγια του 47χρονου τεχνικού.

Με τη σειρά του ο κ. Λάσκαρης έθεσε ως στόχο το να φτάασει ο Άρης «όσο πιο μακριά γίνεται» επισημαίνοντας:

«Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουμε να δώσουμε το καλό μας πρόσωπο στην Ευρώπη. Αρχικά κοιτάμε το ματς στη Σλοβενία και μετά κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός και περιμένουμε να το δούμε και στην πράξη».