Skip to main content

Ζορπίδης: Το ΕΕΘ αξιοποιεί τις δυνατότητες της ΔΕΘ

Τα μέλη του ΕΕΘ εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες στα περίπτερα 8, 9 και 13, με 45 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά

Με το γενικό σύνθημα "Το ΕΕΘ είναι στη ΔΕΘ" το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος ενεργά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του ΕΕΘ εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες στα περίπτερα 8,9 και 13, συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ. με 45 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, ενώ διοργανώνει σειρά σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοίκηση της HELEXPO-ΔΕΘ προσφέρει με τον τρόπο αυτό πολύ καλύτερη και οικονομικότερη προβολή στους χώρους της Έκθεσης.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΘ θα κάνει το πρωί της Κυριακής ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημ. Μάρδας.

Μετά τα εγκαίνια, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "Αθέμιτες τακτικές Τραπεζών σε βάρος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Αγορά" που διοργανώνει η Επιτροπή Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων του Επιμελητηρίου μας. Στην ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις γνωστά στελέχη του χώρου των Ασφαλιστών.

"Η ΔΕΘ είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους μας να προβάλουμε τη δραστηριότητα μας αλλά και να έλθουμε σε επαφή με τους επαγγελματίες και το κοινό. Άρα εμείς σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία. Στηρίζουμε το θεσμό της ΔΕΘ και εργαζόμαστε σκληρά για την επιτυχημένη πορεία του, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα λίγα στηρίγματα της επιχειρηματικότητας και της Αγοράς", δήλωσε με την ευκαιρία της συμμετοχής του ΕΕΘ στην 81η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης.

Δείπνο στο "Παλατάκι"

Το βράδυ του Σαββάτου το ΕΕΘ, με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ , παραθέτει δείπνο προς τιμή της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας στο πρώην Παλατάκι (Κυβερνείο).
Στο δείπνο, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η αν. Υπουργός Οικονομίας, αρμόδια για θέματα Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, που θα εκφωνήσει και την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης.

Το "Επαγγελματικό Βήμα"

Στην 81η ΔΕΘ είναι αφιερωμένο και το τεύχος Σεπτεμβρίου του επίσημου εντύπου του ΕΕΘ "Επαγγελματικό Βήμα". Στις σελίδες του περιοδικού βρίσκει κανείς όχι μόνο όλες εκείνες τις πληροφορίες για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη ΔΕΘ αλλά και αφιέρωμα στην ιστορία του θεσμού (γραμμένο από τον κ. Κυριάκο Ποζρικίδη).

Στο ίδιο περιοδικό, που διανέμεται δωρεάν από το σταντ του ΕΕΘ στο Περίπτερο 8, υπάρχουν ακόμη αφιερώματα στη συμπλήρωση 10 ετών των διοικήσεων του Μιχ. Ζορπίδη, παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (γραμμένο από τον Πρόεδρο του κ. Νικ Πέντζο) και πλούσια αρθρογραφία και ειδησεογραφία για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των επαγγελματιών.