Skip to main content

Πρόκληση από οπαδούς της Σάλκε: Ανέμιζαν 50ευρα στην Τούμπα (φωτο)

Σε μία καταδικαστέα -επ' ουδενί αστεία- κίνηση προχώρησαν οι φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας που βρέθηκαν χθες στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπα

Η «καζούρα» στα γήπεδα μεταξύ οπαδών είναι θεμιτή. Ωστόσο η κίνηση στην οποία προέβησαν χθες -οργανωμένα, μάλιστα- οι φίλαθλοι της Σάλκε που βρέθηκαν στην Τούμπα δεν τιμά σίγουρα τη χώρα τους και, φυσικά, τους ίδιους. Σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός υποφέρει, αλλά στέκεται στο ύψος του, παρά τις διαρκώς αυξανόμενες αντιξοότητες.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα και πιθανότατα αφού η γερμανική ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ, μερίδα από τους Γερμανούς που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να «πικάρουν» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τους Έλληνες πολίτες εν γένει. Με έναν κατακριτέα επιδεικτικό τρόπο, που υπερβαίνει κατά πολύ την περιπαικτικότητα και φθάνει στην ασέβεια.

Συγχρονισμένα, άρχισαν να κουνούν στον αέρα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, επιχειρώντας, έτσι, να επιδείξουν... την οικονομική ανωτερότητα της χώρας τους, υποτιμώντας στην πραγματικότητα τον εαυτό τους.

Τα παραπάνω λόγια περιττεύουν...

πηγή φωτο: vice.com/gr