Skip to main content

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο γλέντι του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (vid)

Αυτή η μέρα θα αποτελέσει την αφετηρία πολλών ακόμα τίτλων, είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο γλέντι του συλλόγου για την κατάκτηση τριών τίτλων

Πανευτυχής και συγκινημένος και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για τους άλλους δύο τίτλους που κατέκτησε ο σύλλογος το περασμένο Σαββατοκύριακο (τα πρωταθλήματα στο βόλεϊ και το ποδόσφαιρο γυναικών), ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό των τροπαίων αυτών, το βράδυ της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «ο Ιβάν Σαββίδης είδε το Σαββατοκύριακο την οικογένειά του να κατακτά τρεις τίτλους. Ο ίδιος το χάρηκε με την ψυχή του. Πανηγύρισε σαν μικρό παιδί και στο γλέντι το βράδυ της Κυριακής αφού ευχαρίστησε τους πάντες, έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας».

«Με τις κούπες αγκαλιά δήλωσε σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, ότι αυτή η μέρα θα αποτελέσει την αφετηρία πολλών ακόμα τίτλων. Έδωσε υπόσχεση ότι ενωμένοι σε όλους τους τομείς θα προχωρήσουμε στο μέλλον και θα φέρουμε τον Δικέφαλο εκεί που ανήκει: στην κορυφή», συνεχίζει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παραθέτει το βίντεο από την ομιλία του ομογενή επιχειρηματία στο γλέντι του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο: