Skip to main content

Η οδός Βέροιας ζωντάνεψε με street food και μουσική (φωτο+vid)

Οι διοργανωτές έστησαν ένα υπαίθριο πάρτυ και κάλεσαν το κοινό να γνωρίσει τον δρόμο και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Την ανάδειξη της οδού Βέροιας, μέσα από μια ξεχωριστή διοργάνωση επιδιώκει η ομάδα Soulfood, σε συνεργασία με τα καταστήματα επί της οδού.

Οι διοργανωτές έστησαν από το πρωί  ένα υπαίθριο πάρτυ και κάλεσαν το κοινό να γνωρίσει τον δρόμο και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, οι οποίες ποικίλλουν. Στην οδό Βέροιας υπάρχουν γκαλερί, ένα κατάστημα που φτιάχνει ποδήλατα, μαγαζιά με κοσμήματα, σιδεράδικα, ακόμα κι ένας σύνδεσμος φίλων της ομάδας Liverpool!

«Θέλουμε να δείξουμε πώς μπορεί να αναπτυχθεί εμπορικά και αρμονικά ένας δρόμος, με το να μην έχει μόνο μπαρ, αλλά να έχει απ' όλα», εξήγησε μιλώντας στη Voria.gr ο Χρήστος Εξαρχόπουλος και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται να δίνονται όσες άδειες πρέπει και για ό,τι πρέπει στον κάθε δρόμο, γιατί όλοι μπορούν να συνυπάρχουν. Να μην δίνονται άδειες μόνο για μπαρ σε έναν δρόμο ο οποίος μετά από τρία - τέσσερα θα παρακμάσει, όπως έγινε με τη Βαλαωρίτου. Να μην είναι όλοι οι δρόμοι μόνο με τραπεζοκαθίσματα». 

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ και από το πρωί έχουν έρθει πάνω από 1.000 άτομα στην οδό, όπως λέει ο κ. Εξαρχόπουλος.

Στον χώρο έχουν στηθεί Foodtrucks που προσφέορυν nachos, tacos, buritos, ποτά και κοκτέιλς.