Skip to main content

Οι ντόπες Ίβιτς σε παίκτες εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές τους για την επικείμενη, κρίσιμη αναμέτρηση με την Ένωση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή

Επιχείρηση... προσγείωση έχει ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού ξεκίνησε για τα καλά από χθες, με πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ιβιτς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου γνωρίζει ότι, για να έχει αντίκρυσμα η νίκη στο ντέρμπι επί των «ερυθρολεύκων», πρέπει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και άλλες νίκες. Το κυριακάτικο ματς με την Ένωση δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό, με δεδομένο ότι πρόκειται για δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιγνίδι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, σύμφωνα με το Metrosport.gr, θέλει οι ποδοσφαιριστές του να προσεγγίσουν και τα επτά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ως τελικούς και να μη μείνουν στον θρίαμβο επί των ερυθρολεύκων, ώστε οι «ασπρόμαυροι» να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και από εκεί και πέρα να δουν την επόμενη μέρα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που πέρασε χθες στους παίκτες του, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει: «Πάμε για το επόμενο, να δείξουμε ποιοι είμαστε», τους είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση εν όψει ΟΑΚΑ και να… πάρει το μυαλό τους από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.