Skip to main content

Η νέα τουρκική αθλιότητα και ο ενθουσιασμός της Ζωής στο Athens Pride

Η τουρκική αθλιότητα, ο ενθουσιασμός της Ζωής στο Athens Pride και ο μεταγλωττισμός των ελληνικών ονομάτων σε αλβανικά από το ΥΠΕΞ.

Με έκτακτα δρομολόγια αλλά και με το τακτικό δρομολόγιο της γραμμής έφτασαν στον Πειραιά από την Μυτιλήνη 2.000 περίπου Σύροι λαθρομετανάστες. Απαλλάχτηκε το νησί από την θλιβερή -και αντιτουριστική- κατάσταση, και το πρόβλημα μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Τι θα γίνουν αυτοί οι 2.000 λαθρομετανάστες; Θα λιάζονται στις αθηναϊκές πλατείες, θα μας πει η Χριστοδουλοπούλου.

Πότε θα αντιμετωπίσουμε την τουρκική αθλιότητα; Λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου.

Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά, ώστε οι λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δυο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούν. Κι όταν φτάσουν εδώ, τους περιμένουν οι «προοδευτικοί» και τους κατευθύνουν πώς να πραγματοποιούν ακόμη και διαδηλώσεις.

Στις εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων στην Αθήνα, κατενθουσιασμένη ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και από τις επευφημίες στο πρόσωπό της, μίλησε στους συγκεντρωμένους και συνέστησε του χρόνου να περάσουν και από την Βουλή! (τόση σιγουριά ότι θα είναι και του χρόνου Πρόεδρος της Βουλής).

Η οποία Κωνσταντοπούλου "έστησε" τον Αιγύπτιο υπουργό Εθνικής Αμύνης! Η ασυνέπεια σε όλο της το μεγαλείο! Έξαλλος έγινε ο Αιγύπτιος υπουργός Εθνικής Αμύνης Σέντκι Σόμπχι Σαγίντ Αχμέντ με την πρόεδρο της Βουλής η οποία τον έστησε στο ραντεβού τους για 40 λεπτά! Τι πρέπει να συμβεί για να «παρακληθεί» η κυρία να παραιτηθεί;

Ο στυγνός δικτάτορας της Αλβανίας Ενβέρ Χότζα (και κολλητός του Γλέζου), είχε μεν προκαλέσει πολλά δεινά στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, αλλά δεν απαγόρευε στους Βορειοηπειρώτες να αυτοπροσδιορίζονται και να γράφουν εξελληνισμένο το ονοματεπώνυμό τους στην ελληνική γλώσσα (σε όσους κατοικούσαν στις λεγόμενες μειονοτικές ζώνες).

Οι υπηρεσίες του ελληνικού ΥΠΕΞ όμως, χωρίς να εξηγήσουν τον λόγο, μεταγλωττίζουν τα ελληνικά ονόματα σε αλβανικά. Διαμαρτύρεται -αλλά ποιος τον ακούει- ο Βορειοηπειρώτης Λευτέρης Δράζιος, ότι η ελληνική πολιτεία τον μετέτρεψε σε Lefter Drazho, (Λεφτέρ Ντράζο). Μετά από 30 χρόνια, η τότε πακιστανική κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα δίνει στους Έλληνες και πακιστανικά επώνυμα. Να συνηθίζουμε από τώρα.

Ο ηγέτης του κινήματος "Αξιοπρέπεια" των Σκοπίων, στρατηγός Στογιάντσο Ανγκέλοφ, ανακοίνωσε ότι θα δώσει βραβείο ένα εκατομμύριο ευρώ στον εισαγγελέα που θα τολμήσει να συλλάβει τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι μόνο από δύο αυτοκινητοδρόμους έχει λάβει ως δωροδοκία 25 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί να φαντασθεί κανείς πόσα εκατομμύρια έχουν κλαπεί από το έργο «Σκόπια 2014», για νέους αγωγούς και άλλα έργα υποδομής που γίνονται στη χώρα»;

Καλλισθένης