Skip to main content

Οι Monophonics απόψε στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Bang Bang, Promises, Strange Love, και πολλά ακόμα originals κομμάτια ή διασκευές μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό set list που θα μας μείνει αξέχαστο!

Ένα από τα συγκροτήματα που έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, οι Monophonics, επιστρέφουν ύστερα από τα απανωτά sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2015.

Σύγχρονοι πρεσβευτές της Heavy Funk και της Psychedelic Soul, οι Καλιφορνέζοι Monophonics σκοπεύουν να χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά σε όσες και όσους βρεθούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, από τις 20.00, μεταφέροντας μας στο Σαν Φρανσίσκο των 60’s & 70’s, όταν όλοι ζούσαν στον απόηχο του Woodstock…

Bang Bang, Promises, Strange Love, Foolish Love, Find My Way Back, Hanging On, Lying Eyes και πολλά ακόμα originals κομμάτια ή διασκευές έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη όλων μας, όπως και στους ίδιους τους Monophonics που δηλώνουν απερίφραστα την αγάπη τους για την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό και μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό set list που θα μας μείνει αξέχαστο!

Μαζί τους οι Gangsters of Love, οι οποίοι συνθέτουν μία μουσική που ταξιδεύει από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη και από το Βανκούβερ μέχρι το Κέιπ Τάουν, συνδυάζοντας τα 70’s grooves με blues δείγματα, live jams και soul ερμηνείες. Ανακαλύπτουν ξανά τη μουσική του παρελθόντος, φέρνοντάς τη στο σήμερα υπό το πρίσμα του sampling, σε ένα uplifting, ρομαντικό και χορευτικό set. Με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ένταση, συναισθηματική φόρτιση και εστιάζει σε κάθε είδους ανθρώπινες ιστορίες.

Ώρα έναρξης: 20.00, τιμή εισιτηρίου: 22 €

Σημεία Προπώλησης:

- Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21
- Ticket House
- Underground Skate Shop (Ναυαρίνου)
- Lotus Record Shop
- To Πικ απ
- Stereodisc
- Rover Bar
- Brothers in Law
- Στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, My Market και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
- Ηλεκτρονικά στο viva.gr