Skip to main content

Οι μετριότητες δεν ανέχονται αυτούς που ξεχωρίζουν

Η μετακίνηση Μωϋσίδη από τη Θεσσαλονίκη στην Αστυνομική Ακαδημία, το ψέμα του Σγουρίδη και το προ 25ετίας σχέδιο για διαπλάτυνση της Λ. Νίκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλεργία στους άριστους. Πάντα και παντού άλλωστε οι μετριότητες δεν ανέχονται αυτούς που ξεχωρίζουν και τους κόβουν το κεφάλι, όχι μόνον μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Ο Τόσκας, ο απίστευτος υπουργός α-Ταξίας θεωρεί τον Σφακιανάκη ως δημοσιοσχεσίστα, και ως ακατάλληλο για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον στέλνει να διαχειρίζεται μια ανενεργή αποθήκη.

Στην δε Θεσσαλονίκη, τον Β. Μωϋσίδη, που επιτέλεσε άριστα τα καθήκοντά του ως Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής τον στέλνουν στην Αστυνομική Ακαδημία. Είχε στραφεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του, επειδή έστελνε αστυνομικούς κατά διαστήματα να ελέγχουν την κατάσταση στην Ικτίνου. Αυτό είναι το σοβιετικό κράτος μας ετοιμάζουν, κι εμείς απλά παρακολουθούμε.

Έγραψε η Voria.gr, ότι η μελετητική ομάδα του Γ.Π.Σ. έκανε προτάσεις για το κυκλοφοριακό, και προτάθηκε η διαπλάτυνση της Λ. Νίκης, με υπογειοποίηση, ώστε να κατασκευαστεί δίιχνη αστική αρτηρία, μονής κατεύθυνσης και σε πλάτος 12,5 μέτρων. Στο επίπεδο της σημερινής οδού, θα δημιουργηθεί δημόσιος χώρος και θα ενισχυθούν οι θεμελιώσεις των παλαιών πολυκατοικιών.

Όταν είχε προταθεί από το 1990 να διαπλατυνθεί η Λ. Νίκης, ώστε υπογείως να γίνει το μετρό και λεωφόρος και από πάνω πάρκα και πάρκινγκ, οι παρόδιοι ιδιοκτήτες αντέδρασαν μήπως και χάσουν τη θέα στην θάλασσα. Πέρασαν 25 χρόνια, μετρό δεν έχουμε, τεράστια ποσά ξοδεύτηκαν, επιχειρήσεις πτώχευσαν, το κυκλοφοριακό εντάθηκε, οι ιδιοκτήτες ακινήτων όμως της παραλίας βλέπουν το κύμα να σκάει στα πόδια τους και ευφραίνονται [μήπως θυμάται ο Μπουτάρης, αν ήταν μεταξύ αυτών που αντέδρασαν;]

Είπε ψέματα ο Σγουρίδης. Ο Τσίπρας δεν παραπλάνησε τους αγρότες. Όλον τον λαό παραπλάνησε. Δεν ξέρω αν το βιβλίο Γκίνες περιλαμβάνει και τέτοια παγκόσμια ρεκόρ.

Μεγάλη η αντίδραση κατά του προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, με την ρατσιστική του συμπεριφορά κατά των αναπήρων. Εταιρεία αποσύρει τις διαφημίσεις της από το κανάλι, όσο καιρό ο προπαγανδιστής θα κάνει πρόγραμμα εκεί, ενώ στο διαδίκτυο συλλέγονται υπογραφές για να πείσουν τον ιδιοκτήτη του σταθμού να τού κόψει την εκπομπή. [στο χωριό μου λένε «όποιος πηδάει πολλά παλούκια…»]

Στην ΕΡΤ μοιράζουν καρέκλες και επιδόματα ευθύνης. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους …φαντασία, όπως π.χ. προϊστάμενος πρωτότυπου περιεχομένου, προϊστάμενος γλωσσικής υποστήριξης μέχρι και προϊστάμενος για τις …έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. Αν δεν είσαι προϊστάμενος, δεν παίρνεις επίδομα ευθύνης.

Καθημερινά μας δείχνουν το… «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. Είναι δυνατόν άραγε, να υπάρχουν νοήμονες που να μη έχουν καταλάβει ακόμη τι είναι αυτό τι «ηθικό πλεονέκτημα»;

Κοίτα τον καημένο τον Ταγίπ, να μη τον πιστεύουν… Αναρίθμητοι χρήστες του Twitter, από όλο τον κόσμο, κατηγορούν την κυβέρνηση της Τουρκίας για προβοκάτσια, σε ό,τι αφορά την τελευταία βομβιστική επίθεση. Θέλει ο Ερντογάν το πρόσχημα, για να επιτεθεί στην Συρία.

Ο όγκος εμπορίου μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας μειώθηκε κατά 33,7% σε όρους αξίας και ανήλθε σε 2,8 δισ. δολ. ΗΠΑ, με τις ελληνικές εξαγωγές (ρωσικές εισαγωγές) να καταγράφουν πτώση της τάξης του 54% και να διαμορφώνονται σε 229,4 εκ. δολ. ΗΠΑ, και τις ρωσικές εξαγωγές να ανέρχονται σε 2,5 δισ. δολ. ΗΠΑ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 31%. [Αλλά έτσι θα σώσουμε την Ουκρανία, χαλάλι. Έτσι παιδιά;…)