Skip to main content

Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια του Europa League

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου του Βορρά συμπεριλήφθηκαν κανονικά τα καινούργια μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ενρίκε και Ουάρντα

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Europa League δήλωσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι εξής:

Λίστα Α: Μάτος, Λέοβατς, Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Κάμπος, Ενρίκε, Μαλεζάς, Περέιρα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Αθανασιάδης, Βαρέλα, Κίτσιου, Γλύκος, Ουάρντα, Πέλκας και Κάνιας.

Λίστα Β: Γκαργκαλατζίδης, Δοδοντσάκης, Ματθαίου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τσαούσης, Μίσκοβιτς, Δημητρίου, Χατζηδίμπας και Σιαμπάνης.

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου του Βορρά συμπεριλήφθηκαν κανονικά τα καινούργια μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Πέδρο Ενρίκε και Αμρ Ουάρντα, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και ο Φακούντο Περέιρα που ήταν μια ανάσα από το δανεισμό του στην Κολόν Σάντα Φε.

Αντίθετα, εκτός αυτής βρίσκονται οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (αγωνίστηκε στο Champions League με τη Λέγκια Βαρσοβίας και τώρα η πρώην ομάδα του συμμετέχει στο Europa League) και Έργκους Κάτσε (ο παίκτης ήταν δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν που συμμετείχε στους ομίλους του Europa League).