Skip to main content

Βάζουν το σπέρμα αυριανού δημοψηφίσματος στη Θράκη...

Ο αποκλεισμός των Εθνοφυλάκων στις παρελάσεις από τον Καμμένο, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και η επένδυση στο Ελληνικό.

Απίστευτο: Ο Καμμένος δεν θέλει τους Εθνοφύλακες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και με εγκύκλιο απαγορεύει την συμμετοχή τους. Είναι ο ίδιος υπουργός που κήρυξε το 2017… Έτος Εθνοφυλακής!
 
Είχε πει τότε, στην Ρόδο, 29.5.2017: «…Οι Εθνοφύλακες και οι Έφεδροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αμυντικού ιστού της χώρας και διαχρονικά δηλώνουν παρόντες στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας».

Επίσης: «Το πιο σημαντικό καθήκον της Εθνοφυλακής, είναι η ανύψωση του ηθικού του ακριτικού κυρίως πληθυσμού, καθώς η παρουσία της είναι συνυφασμένη με την ιστορία και την παράδοση των τοπικών κοινωνιών». Τα ξέχασε αυτά. Φοβάται η κυβέρνηση μήπως τραγουδήσουν κάποιο πατριωτικό εμβατήριο, ή φωνάξουν πατριωτικά συνθήματα. Έχουν αλλεργία σ’ αυτά.

Ένα μεγάλο πανό, με το οποίο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ "υπενθύμιζαν" στους Βρετανούς τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα, υψώθηκε στην εξέδρα, με αφορμή την αναμέτρηση της κυπριακής ομάδας με την Τότεναμ, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Κύπριοι φίλαθλοι υμνούν τον ελληνισμό, ενώ Ελλαδίτες φίλαθλοι αλληλοϋβρίζονται..

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη τροπολογία, θα έρθει στην Βουλή και θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη, προκειμένου να μετονομαστούν σε "Τουρκικά" αφού ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

Όλη αυτή την προσπάθεια, την συντονίζουν φυσικά άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση. Να θυμίσω, ότι πρώτη μίλησε για "κοσοβοποίηση" της Θράκης η Παπαρήγα. Δεν ξέρω αν κατάλαβε ο Κοντονής και η κυβέρνηση τι κάνουν, ή αν συνειδητά βάζουν το σπέρμα αυριανού δημοψηφίσματος στη Θράκη. Δεν υπάρχει εχέφρων Έλληνας που να μη το αντιλαμβάνεται αυτό.

Η γ.γ. Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού γράφει στα παλιά της παπούτσια τον πρωθυπουργό και αναβάλλει την απόφαση για την επένδυση στο Ελληνικό, ώσπου να… γυρίσει από την Κίνα. Από πού έλκει την δύναμή της και αδιαφορεί; Έχω άδικο όταν λέω συχνά, ότι κυβερνούν οι σταλινικοί, βάζοντας τον Τσίπρα μπροστά μόνον για επικοινωνιακούς λόγους;

Αφού το Ελληνικό είναι αρχαιολογικός χώρος -ο Τσιρώνης τον ήθελε για χωματερή- να συλληφθούν όλοι όσοι τον χρησιμοποιούσαν -και οι επιβάτες- ως αεροδρόμιο. Και να συλληφθούν οι αρχαιολόγοι, εκείνοι που έκλειναν τα μάτια στην χρήση αρχαιολογικού χώρου για αλλότριους σκοπούς. Εκτός κι αν υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία, ή οι παλαιότεροι αρχαιολόγοι είχαν πάρει νύχτα το πτυχίο τους.