Skip to main content

Η κυβέρνηση του λαού που διώχνει τον λαό και οι διορισμοί συμμαθητών

Η κυβέρνηση του λαού, ο διορισμός του πρώην συμμαθητή του Τσίπρα και πόσα πληρώνει η Ελλάδα την Τουρκία για το προσφυγικό.

Άκου τώρα. Η κυβέρνηση του λαού διώχνει τον λαό, όχι μόνον μεταφορικά με την πολιτική της, αλλά και κυριολεκτικά από την Ηρώδου Αττικού, όπου το κυβερνητικό μέγαρο, απαγορεύοντας την διέλευση στους πεζούς. Ούτε η 21η Απριλίου το είχε απαγορεύσει

Δυο περιστατικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σε μια ημέρα ήταν αρκετά, ώστε να πάρει η κυβέρνηση αυτήν την απόφαση. Σου λέει, εμείς τους μάθαμε να ρίχνουν γιαούρτια στους αντίπαλους, θα τα τρώμε εμείς τώρα στα μούτρα; Τι ωραίες εποχές Αλέξη στη αντιπολίτευση! Φάνταζες σπουδαίος, μέχρι που το πίστεψες κιόλας. Τι την ήθελες την πρωθυπουργία;

Αυτή η γελοιότητα να διαδηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί πρωτοτυπία. Υπάρχει προηγούμενο με τον Λαλιώτη να κατεβάζει στο δρόμο το ΠΑΣΟΚ και να διαδηλώνει κατά των Αμερικανών, την ώρα που ο Σημίτης συνέτρωγε στην Αθήνα με τον Κλίντον, φιλοξενούμενο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Λεγόταν τότε, πως υπήρχε προσωπική κόντρα του Λαλιώτη με τους Αμερικανούς, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς σε μέλος της οικογένειάς του. Ό,τι και αν υπήρχε, το γελοίο του πράγματος είχε τότε την πρωτιά του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, μιμούμενος στα πάντα το ΠΑΣΟΚ, ακολουθεί κι αυτήν την πρακτική.

Ήρθε η ώρα και για διορισμούς συμμαθητών. O Τσίπρας διόρισε συμμαθητή του, που ήταν αντιπρόεδρος στο 15μελές, με πρόεδρο τον Τσίπρα. Μόλις τακτοποιηθούν οι συμμαθητές, έρχεται η σειρά των καθηγητών που τού έβαζαν καλό βαθμό. Για τον κυλικειάρχη ούτε λόγος - τώρα μάθαμε στα γκουρμέ.

Δεν έχει μόνον ο Τσίπρας συγγενείς και φίλους. Μετά την τοποθέτηση του συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και η σύζυγος του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού διορίστηκε κοντά στον ίδιο υπουργό. Όλα τα παραπάνω αποτελούν το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Πληρώνουμε κι εμείς την Τουρκία για τους πρόσφυγες! Σε 25,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται η συνδρομή της Ελλάδας. Αντί για χρήματα δεν τους στέλνουμε σωστά σωσίβια για να μη πνίγουν τα παιδιά;

Αν είχαμε σωστή πολιτική (και πολιτικούς) θα εξηγούσαν με κάθε τρόπο το πάθημα των Τουρκομάνων της Συρίας. Που τους χρησιμοποίησε η Τουρκία προς όφελός της, και μόλις άρχισαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί όσοι καταφέρουν να σωθούν φεύγουν μακριά από τα σπίτια τους, απ’ όπου δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ. Αυτή είναι πάντα η μοίρα όσων προδίδουν την χώρα στην οποία ζουν.

Oι μουσουλμάνοι που δεν χειρίζονται επαρκώς την αγγλική γλώσσα θα μπορούσαν στο εξής να απελαύνονται από τη Βρετανία, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Παρόμοια πολιτική ακολουθεί από καιρό και η Γερμανία. Δεν έχουν «προοδευτικούς» εκεί.

Απίστευτη τουρκική βαρβαρότητα. Στην κουρδική πόλη Τζίζρε, όταν προσπάθησε να μεταβεί ασθενοφόρο για να παραλάβει τους 19 τραυματίες και 6 νεκρούς που παρέμεναν για 6 μέρες σε ένα υπόγειο εκεί, παρεμποδίστηκε από άρμα μάχης που έκλεινε την λεωφόρο Νουσαϊμπίν και έριχνε βολές στα τυφλά προς την συνοικία.