Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
x

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Κύριο θέμα συζήτησης του πρώτου συμβουλίου επί προεδρίας Βαγγέλη Γαλατσόπουλου ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου

Με κεντρικό θέμα συζήτησης την επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Κύριο θέμα συζήτησης του πρώτου συμβουλίου επί προεδρίας Βαγγέλη Γαλατσόπουλου ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου -δεδομένου ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συμφωνία με τη NOVA.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport24», οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League έδειξαν να κινούνται προς μία κοινή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τη λογική και τη φιλοσοφία τους, εκφράζοντας τη θέληση να πορευτούν από κοινού για τα επόμενα χρόνια, με την υπογραφή νέας πολυετούς συμφωνίας που θα συστεγάσει άπαντες στο ίδιο κανάλι.

Δεδομένου βέβαια ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν σε ισχύ συμφωνία με την Cosmote TV, αυτό δείχνει πως ενδεχομένως το συνδρομητικό κανάλι έχει τον πρώτο λόγο.

Πέραν αυτού συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που αφορούν περισσότερο στη βελτίωση συνθηκών διεξαγωγής του πρωταθλήματος, εντός κι εκτός παρκέ. Επισφραγίστηκε μάλιστα μία νέα οικονομική συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα αποτελέσει έναν ακόμη δυνατό σύμμαχο για την επόμενη διετία. Η Stoiximan βέβαια θα εξακολουθήσει να είναι ο μεγάλος συμπαίκτης της Λίγκας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ