Skip to main content

Η καζούρα Μέρκελ για την Εθνική και η... πληρωμένη απάντηση από Τσίπρα

Μία... ποδοσφαιρική κουβέντα, με δόσεις χιούμορ εκατέρωθεν, είχαν στο περιθώριο της Συνόδο στη Μάλτα ο πρωθυπουργός με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Μία σειρά φωτογραφικών καρέ από το τετ α τετ που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Μάλτα, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός διακρίνεται να λέει κάτι χαμογελώντας στην κα. Μέρκελ, η οποία αμέσως ξεσπά σε γέλια. Οι φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Τα γέλια προέρχονται από τον «ποδοσφαιρικό διάλογο» που είχαν οι δύο ηγέτες, καθώς είναι γνωστό ότι η Γερμανίδα καγκελάριος είναι λάτρης της «στρογγυλής θεάς».

Όπως, λοιπόν, έχει γνωστοποιηθεί, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 17 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όπου μαζί με τον Αχμέτ Νταβούτογλου θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Έτσι, η κα. Μέρκελ, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είπε αστειεύομενη στον Αλέξη Τσίπρα, πως εάν χάσει η Ελλάδα από την Τουρκία θα υπάρχει πρόβλημα για τη χώρα μας. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός δεν... μάσησε και της απάντησε πως το πρόβλημα θα είναι για εκείνη, καθώς ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι... Γερμανός.

 

Ποδοσφαιρική κουβέντα ανάμεσα σε Αλ. Τσίπρα και Ανγκ. Μέρκελ...