Skip to main content

Η υπόνοια Μεϊμαράκη για «μαϊμουδιές» και η απίστευτη ομολογία Μπορίσοφ

Η υπόνοια του Β.Μεϊμαράκη για «μαϊμουδιές» στην εκλογή προέδρου, η απίστευτη ομολογία Μπορίσοφ και η επίσκεψη Μέρκελ στην Άγκυρα.

Αυτή η υπόνοια του Μεϊμαράκη, ότι μπορεί η εταιρία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία να βγάλει «μαϊμού» αποτελέσματα, μήπως μπορεί να έχει προεκτάσεις και σε εθνικές εκλογές; Έχουμε το προηγούμενο του 2000. Κάνει κανείς έλεγχο; (Το 2000, παρά τις συστάσεις βουλευτών, έλεγχος δεν έγινε).

Πρέπει να παραδεχθείτε ότι δικαιώνομαι, όταν λέω μη ξοδεύεστε να σπουδάσετε τα παιδιά σας. Κάν’τε τα «προοδευτικά», μάθετέ τα να κολλάνε αφίσες στους τοίχους, στείλτε τα και σε μερικές διαδηλώσεις γνωστών-αγνώστων, και έχουν μέλλον εξασφαλισμένο. Δεν προσέξατε ότι στην κυβερνητική παράταξη περισσεύουν οι ευκατάστατοι;

Το ερώτημα βέβαια δεν είναι μόνον γιατί «ξέχασε» ο υπουργός να δηλώσει το εκατομμυριάκι πέρσι, και το δήλωσε λίγο πριν από τις εκλογές, όταν η Ζωή άλλαξε στρατόπεδο και έχει στην κατοχή της πολλούς-πολλούς φακέλους. Αλλά και δεν πρέπει να μάθουμε κάποτε, πώς τυχαίνει πολλοί από τους «προστάτες του εργαζόμενου λαού», να κολυμπούν στο χρήμα;

Απίστευτη ομολογία του Βούλγαρου πρωθυπουργού, που επιβεβαιώνει την θέση, ότι το σύστημα τοποθετεί στις χώρες ευθύνης του, πολιτικούς-διαχειριστές των συμφερόντων του. Ο Λαβρόφ, είπε εκνευρισμένος: «Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός πρέπει να ντρέπεται».

Γιατί όλα αυτά; Επειδή ο Μπορίσοφ στο Αμερικανο-βουλγαρικό Επιμελητήριο στη Σόφια, αποκάλυψε μπροστά σε Αμερικανούς διπλωμάτες και επιχειρηματίες, ότι τα ρωσικά έργα (αγωγοί Πύργος-Αλεξανδρούπολη και South Stream, και ο πυρηνικός σταθμός Μπέλενε) τα σταμάτησε για να εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς!

Εμείς βέβαια δεν κάνουμε τέτοια. Και μάλιστα με κυβέρνηση «δεύτερη φορά Αριστερά». Ο Σκουρλέτης άλλωστε δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει ότι συμμετέχουμε στον αγωγό Turkish Stream. Μόνο που οι Ρώσοι άρχισαν να τα παίρνουν χοντρά με το δούλεμα (καρατσεκαρισμένο αυτό), την στιγμή μάλιστα που συνελήφθη και ο Δαφέρμος, που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα.

Και τι σύμπτωση… Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αμερικανός ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων Ενέργειας, και συζητά με την κυβέρνηση για τον ΤΑΠ και άλλα τινά. Ά! Και κάτι άλλο. Για το λιμάνι του Πειραιά, ενδιαφέρεται και αμερικανική εταιρία. Μπορεί γι’ αυτό να αγόρασαν οι Κινέζοι ιδιωτικό λιμάνι στην Σμύρνη (άνοιξαν και Προξενείο).

Η Μέρκελ πηγαίνει στην Άγκυρα, παραμονές των εκλογών. Σαφής υποστήριξη του αιματοβαμμένου Ερντογάν. Καμιά έκπληξη. Πάντα οι Γερμανοί με τους Τούρκους, σε όλους τους πολέμους, ήταν φιλαράκια. Και να μη ξεχνάμε: Ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σάντερς ήταν ο εμπνευστής και σύμβουλος του Μουσταφά Κεμάλ, της εθνοκάθαρσης των μη Τούρκων.

Η κόντρα Ρωσίας-ΗΠΑ μεταφέρεται και στο διάστημα. Όχι, δεν θα πολεμήσουν οι δορυφόροι μεταξύ τους. Αλλά, Ρώσοι μηχανικοί, προκειμένου να πάψουν οι συζητήσεις για το εάν πάτησαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι, αποφάσισαν να το ψάξουν. Αποφάσισαν να στείλουν ένα δορυφόρο στο σημείο που προσεδαφίστηκε το Apollo 11 για να διερευνήσει εάν υπάρχουν ίχνη από την ιστορική πτήση.

Τι είναι αυτό πάλι; Αναδημοσιεύω -με κάθε επιφύλαξη- και ζητώ από τους βουλευτές να το διερευνήσουν. Μεταξύ άλλων, το Μνημόνιο επιτάσσει: «12 Δ: Εκδρομές Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθέρωσης, από 17.9.2017». Καθώς και «12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016». Τι σόι μαθήματα είναι αυτά, παιδιά; Ποιοι είναι οι χώροι σεξουαλικής απελευθέρωσης; Και τι σχέση έχει αυτό με το χρέος;