Skip to main content

Η υποδοχή Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και ο τελευταίος των… σαμαρικών

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος παραμένει πιστός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, καθώς ήταν ο μόνος που τον υποδέχτηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει από σήμερα και μέχρι το Σάββατο στη Βόρεια Ελλάδα. Σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντηθεί στη Χαλκιδική με τους μεταλλωρύχους της «Ελληνικός Χρυσός» και αργότερα να μιλήσει στο τακτικό ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Το πρωί, στις 9.30’ ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από την Αθήνα, όπου ο μόνος που τον υποδέχτηκε ήταν ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο κ. Βαρτζόπουλος παραμένει από τους λίγους πιστούς «σαμαρικούς» στη Θεσσαλονίκη και δεν ξεχνά τη στενή συνεργασία που είχε (και συνεχίζει να έχει) με τον κ. Σαμαρά.

Πολιτευτές, παράγοντες και στελέχη της ΝΔ δεν πήγαν αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο, όπως θα γινόταν σε άλλες εποχές.

Πάντως, ο κ. Σαμαράς βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια δήλωση σχετικά με την αξιολόγηση από τους θεσμούς, ερωτηθείς για τη χτεσινή κοινή δήλωση Γιούνκερ – Τσίπρα: «Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στο review», είπε.

Μετά την ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ο κ. Σαμαράς αναχώρησε για τη Χαλκιδική. Μετά το πέρας της τοποθέτησής του στην ΚΕΔΕ θα επισκεφθεί περιοχές των Σερρών που επλήγησαν από τις πλημμύρες.