Skip to main content

Η ίδρυση νέου κεντροαριστερού σχήματος και ο Αλέξης

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες έχουμε υποστεί τις σέξι επιδόσεις του Αλέξη Τσίπρα. Δεν μας αφήνει ούτε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε.

Συγκεντρώνονται οι παλαιοί του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν την ίδρυση νέου κεντροαριστερού σχήματος. Με μεταχειρισμένα υλικά όμως δεν κατασκευάζεται καινούργιο οικοδόμημα. Τι θα προσφέρει ο Λαλιώτης; Για να επιβιώσουν πολιτικά, καλές είναι οι συγκεντρώσεις, ασχολείται και ο Τύπος, αλλά ο λαός κουράστηκε από όλους τους υπαίτιους της σημερινής κατάντιας, που θέλουν τώρα να μας… ξανασώσουν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Ολάντ, τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής Ε.Ε. και συμβουλίου Ασφαλείας στη διάσκεψη του Κυπριακού. Αυτό το οποίο υποστηρίζω, δηλαδή, από την πρώτη στιγμή που έγινε λόγος για πενταμερή διάσκεψη, η οποία απαραίτητα πρέπει να είναι πολυμερής, αφού μάλιστα ανακοίνωσε ο Ερντογάν ότι θα ηγηθεί της τουρκικής αντιπροσωπείας. (Και θα έχει απέναντί του τον… έμπειρο διαπραγματευτή Α. Τσίπρα).

Ναι, ναι… μάλλον θα περιοριστούν οι πυρκαγιές από οικοπεδοφάγους, μετά την καθιέρωση του ΕΝΦΙΑ. Ποιος σκέφτεται τώρα να αποκτήσει ακίνητο; Αφού οι κληρονόμοι παρακαλάνε τους πατεράδες τους να τους αποκηρύξουν.

Σε εκκενώσεις των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων, που είναι στη χειρότερη κατάσταση, προχωράει σταδιακά η κυβέρνηση. Προχθές εκκενώθηκε η προσφυγική δομή του Χέρσου Κιλκίς. Για ποια εκκένωση μιλάμε, βρε παιδιά; Οι μετανάστες είχαν διασκορπισθεί από καιρό. Πού πήγαν; Μάλλον θα… λιάζονται.

Μεταφέρω από την ιστοσελίδα militaire.gr, την αποκάλυψη: «Η κυρία Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πέρασε δύσκολα αλλά κατόρθωσε να φθάσει ψηλά. Σ΄ αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι πρόκειται για μια πολύ γοητευτική κυρία. Η οποία πριν από 25 χρόνια -ίσως και παραπάνω- υπήρξε καλλονή χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, όπως μας θύμισε ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης».

Σύμφωνα με ευρωπαϊκό περιοδικό ο Αλέξης είναι ο τέταρτος πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης. Αυτό το ξέρουμε. Δέκα εκατομμύρια Έλληνες έχουμε υποστεί τις σέξι επιδόσεις του. Δεν μας αφήνει ούτε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε. Πραγματική σεξομηχανή. (κι όταν κουράζεται, αναλαμβάνει ο Παππάς)

Άμα έχεις ήθος βρε παιδί μου, το δείχνεις παντού. Κάθε χρόνο στη Σαουδική Αραβία εκτελούνται περίπου 25 με 35 χιλιάδες ύποπτα "gay" ζώα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αμερικανικής ένωσης "Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων". Οι εκτελέσεις αναφέρονται σε σκύλους, γάτες, άλογα και καμήλες, τα οποία αποκεφαλίζονται μπροστά σε πλήθη ανθρώπων. (Το ότι οι Σαούντ κατευθύνουν και ενισχύουν τζιχαντιστές που σφάζουν ανθρώπους σαν κοτόπουλα, βιάζουν και βασανίζουν, δεν είναι ανήθικο επειδή τα θύματα είναι άπιστοι).

Αύξηση στα τσιγάρα τουλάχιστον κατά 10%(και έπεται και άλλη τον Ιανουάριο), με όλα τα επί πλέον έσοδα να πηγαίνουν στο Δημόσιο Ταμείο. Ποια έσοδα όμως περιμένει η κυβέρνηση, επί πλέον; Δεν έμαθαν ακόμη, ότι με κάθε επιβάρυνση του λαού, αυξάνεται η φοροδιαφυγή, με την ενίσχυση της παραοικονομίας; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα λαθραία τσιγάρα συμμετέχουν κατά 23% στη συνολική κατανάλωση. Η επί πλέον αύξηση δεν θα πάει στο Ταμείο, αλλά στο ποσοστό της παράνομης πώλησης.