Skip to main content

Η γιορτή του χασισιού και το ταρακούνημα στη γερμανική Ευρώπη

Αυτά που δεν έμαθε ο Αντώνης από τη Βρετανία, η γιορτή του χασισιού στο Σύνταγμα και ο δρόμος και το ταρακούνημα στη γερμανική Ευρώπη.

Να δεχθεί η κυβέρνηση συμφωνία με αμοιβαίες υποχωρήσεις -για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ- «ψηφίζει» το 71,9%, σε δημοσκόπηση της ΜRΒ. Μπορεί η μεγάλη πλειοψηφία του λαού να το θέλει αυτό, αλλά πρέπει να το θέλει και ο Λαφαζάνης. Ο οποίος ίσως είδε στον ύπνο του τον Στάλιν, που του έδωσε εντολές για εξέγερση.

Ο Λαφαζάνης και οι άλλοι βορειοκορεάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνουν τον δημοκράτη και ενεργούν λαμβάνοντας δήθεν υπόψη τον λαό, δεν παρατηρούν ότι στις επαναλαμβανόμενες δημοσκοπήσεις ο λαός (για τον οποίο υποκρίνονται ότι ενεργούν) θέλει να μείνουμε στο ευρώ, σε ποσοστά άνω του 70%; Για να καταλάβουμε τι σόι δημοκράτες είναι οι παριστάνοντες τον «προοδευτικό».

Οι ηγέτες των τριών κομμάτων της Βρετανίας, που υποσκελίστηκαν από τον Κάμερον, υπέβαλαν τις παραιτήσεις των. Το έμαθε άραγε ο Αντώνης, ή δεν τον συγκινεί που το άλλοτε κραταιό κόμμα της Ν.Δ. βρίσκεται καθηλωμένο στο 20% εδώ και πολύ καιρό, παρά το κυβερνητικό αλαλούμ;

Εχθές ήταν ακόμη μια θλιβερή επέτειος στην Κύπρο. Στις 10 Μαΐου του 1956 οι Βρετανοί δυνάστες απαγχόνισαν τους Καραολή και Δημητρίου. Οι Γερμανοί αναγνώρισαν τις φρικαλεότητες που διέπραξαν κατά την Κατοχή. Δεν είναι καιρός να ζητήσουν οι Βρετανοί τουλάχιστον μια συγγνώμη για τις βαρβαρότητές τους στην Κύπρο (όπου απαγχόνιζαν και ανήλικα παιδιά;)

Πάντως ο Θεός τους τιμώρησε, για τα όσα φρικτά έχουν κάνει στην ανθρωπότητα. Τους έστειλε τις Αγγλίδες. Υπάρχει άραγε, μεγαλύτερη τιμωρία από αυτήν; Να περνάς μια ολόκληρη ζωή με Αγγλίδα;

Είδαν οι Αμερικανοί ότι μόνο με τον Βαρουφάκη δεν χτυπιέται η Μέρκελ, κι έβγαλαν τα μεγάλα όπλα. Η Βρετανία, το παραπαίδι των ΗΠΑ, θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στην ΕΕ, το 2017. Ταρακούνημα για την Γερμανική Ευρώπη.

Και κοντά σ’ αυτό, οι Αμερικανοί καρφώνουν την Μέρκελ ότι οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονταν μαζί τους και παρακολουθούσαν όλες τις συνομιλίες των ηγετών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Και το πιο ωραίο: Ότι οι Γερμανοί έδωσαν στις ΗΠΑ πληροφορίες και για την… Ζήμενς! Για να καταλάβει ο Λαφαζάνης, πόσο εύκολο είναι για τους ισχυρούς να διαλύσουν ένα κόμμα.

Πραγματοποιήθηκε Γιορτή (;) Χασίς στο Σύνταγμα! Γιορτή για το μαστούρωμα δεν ξανάκουσα, αλλά ας μη γίνεται λόγος. Πρόκειται βέβαια για παράνομη εκδήλωση, αλλά αφού συμμετείχε και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ (ίσως έτσι εξηγούνται κάποιες αποφάσεις) ποιος θα την εμποδίσει; Ο Πανούσης ή ο Παρασκευόπουλος;

Μπορεί μόνοι τους. ο Παρασκευόπουλος και ο Λαφαζάνης να καταστρέψουν έναν λαό; Και βέβαια μπορούν. Η κατεδάφιση είναι εύκολη δουλειά. Η οικοδόμηση θέλει ικανότητες. Κατάφεραν να στρέψουν τους Αμερικανούς εναντίον μας, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος για την Ελλάδα, παρά μόνο για να εξωτερικεύσουν τα απωθημένα τους.

Ο πρώτος είχε όραμα την αποφυλάκιση του Ξηρού κι ο δεύτερος τον… Ελληνικό αγωγό, που κι οι κότες ξέρουν πως αν δεν θέλουν οι ΗΠΑ, δεν θα κατασκευαστεί ούτε ένας σωλήνας. Κι άρχισαν οι αρνητικές δηλώσεις Αμερικανών πολιτικών και τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου. Τελευταίο δημοσίευμα του Blοomberg, που φτιάχνει κλίμα για να μας διώξουν από την Ευρώπη, με το επιχείρημα ότι θα συμμορφωθούν πλήρως οι άλλοι που θέλουν ίσως να ατακτήσουν.

Καλλισθένης