Skip to main content

Πώς εξηγείται η αλλαγή στάσης του ΣΕΒ απέναντι στην κυβέρνηση

Στην αντεπίθεση ο Θεόδωρος Φέσσας, μετά τη συναινετική στάση που τήρησε έναντι της κυβέρνησης για την αύξηση των εισφορών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας, μετά την συναινετική στάση που τήρησε έναντι της κυβέρνησης για το θέμα της αύξησης των εισφορών, δείχνει τώρα αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση, για τα καλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασική του «γραμμή» αποτελεί πως είναι αποκλειστική ευθύνη της Αθήνας το γεγονός της καθυστέρησης της αξιολόγησης.

Ενίοτε, μάλιστα, η κριτική που ασκεί στους έως τώρα χειρισμούς της κυβέρνησης, αναφορικά με το θέμα, είναι πολύ σκληρή, γεγονός το οποίο ξενίζει όποιον γνωρίζει το ήπιο του χαρακτήρα του. Κάποια, πάντως, συνδέουν αυτή τη στάση του με την αμφισβήτηση που λέγεται ότι δέχθηκε στο εσωτερικό του ΣΕΒ, για το θέμα των εισφορών και την ευνοική στάση που είχε τηρήσει τότε, έναντι της κυβέρνησης.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι η δυσαρέσκεια είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε ενημερώσει κανέναν για εκείνη τη στάση του. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζεται. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερο έξαλλοι από όλους είχαν γίνει τότε οι λεγόμενοι «σοφοί» του Συνδέσμου, το κονκλάβιο δηλαδή των παλιών προέδρων και των αρχαιότερων και μεγαλύτερων μελών του. Ισχυρίζονται ότι τους… αγνόησε παντελώς. Και πέρασαν στην αντεπίθεση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται όλα τα παραπάνω να μην συνιστούν τίποτα περισσότερο από απλή φημολογία. Θα φανεί στην πορεία…