Skip to main content

Οι εξελίξεις στον κλάδο των λιπαντικών στο Shell Technology Conference

Στελέχη της διεθνούς και εγχώριας αγοράς θα συζητήσουν με το κοινό για τις κοινωνικές, οικονομικές τάσεις και περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Το Shell Technology Conference 2018 είναι το σημαντικό γεγονός που πρόκειται να συζητηθεί το προσεχές διάστημα στον κλάδο των λιπαντικών. Πραγματοποιείται την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος), από τη Shell και την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημο διανομέα της Shell Lubricants για την Ελλάδα και την Κύπρο, με στόχο να συζητηθούν οι τεχνολογικές τάσεις που θα διαμορφώσουν τη βιομηχανία του αύριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στο συνέδριο εξειδικευμένα στελέχη της διεθνούς και εγχώριας αγοράς θα μιλήσουν και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το κοινό για τις κοινωνικές, οικονομικές τάσεις και περιβαλλοντικές προκλήσεις (mega-trends) που οδηγούν τις μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις. Θα αναφερθούν επίσης στα projects και τις καινοτομίες που υλοποιεί η Shell, καθοδηγώντας την έρευνα και την ανάπτυξη στον τομέα της αλλά και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσω των επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες. Το exclusive event θα ολοκληρωθεί με πρακτικά παραδείγματα εφαρμοσμένων καινοτόμων τεχνολογιών και συζήτηση για τις εξελίξεις στην τεχνολογία λίπανσης.

Το συνέδριο έχει εξαιρετική αξία για στελέχη συντήρησης (Maintenance Managers & Engineers), Διευθυντές και Προϊσταμένους Προμηθειών, Τεχνικούς Διευθυντές, Διευθυντές μηχανολογικού εξοπλισμού και Ιδιοκτήτες από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, της ενέργειας και των κατασκευαστικών εταιρειών. Αφορά επίσης στελέχη από την επιβατηγό ναυτιλία και τις αεροπορικές εταιρείες.

Στα διαλείμματα του event θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος με θέματα σύγχρονων τεχνολογιών λίπανσης.