Skip to main content

Η Eurovision, ο Διονύσης Τσακνής και οι Τάταροι που εξόρισε ο Στάλιν

Ο Τσακνής άφησε υπαινιγμούς ότι υπάρχουν αρνητικές κριτικές επειδή υπάρχουν κανάλια που θέλουν να «αρπάξουν» την διοργάνωση.

Η Δήμητρα Παπανδρέου κατηγορεί την προηγούμενη οικογένεια του Ανδρέα, πως με πλαστές διαθήκες πήραν το σπίτι στο Ψυχικό και πως την οδήγησαν σε οικονομική ασφυξία. Υπάρχει Δικαιοσύνη λειτουργούσα και αμερόληπτη; Εμπρός, λοιπόν, να δώσει εντολή εισαγγελέας για έρευνα. Θα το θάψουμε κι αυτό;

Μπορεί τους τελευταίους μήνες στις συλλήψεις «μπαχαλάκηδων» να φιγουράρουν και ονόματα Ευρωπαίων από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, όμως στα επεισόδια στο Σύνταγμα και στα Εξάρχεια, έκαναν την εμφάνισή τους και συνελήφθησαν λαθρομετανάστες, σε ρόλο κουκουλοφόρου. Νεαροί δηλαδή από χώρες της Μέσης Ανατολής, που μπαίνουν παράνομα και χωρίς χαρτιά από το Αιγαίο, εγκλωβίστηκαν στη χώρα μας και προσχώρησαν στους κόλπους των κουκουλοφόρων. Λαμπρά.

Ο Τσακνής και οι θολοκουλτουριάρηδες στο σύνολό τους, υποτιμούν την Eurovision επειδή είναι ένα πανηγυράκι. Και σαν απάντηση, έστειλαν «ποιοτικό» συγκρότημα να μας εκπροσωπήσει. Και βρέθηκε στον πάτο του… πάτου. Μ’ αυτήν την ενέργεια βαθμολογήθηκε και η «ποιότητα» της Αριστεράς.

Αλλά, που να καταλάβουν οι απολίτιστοι Ευρωπαίοι από «ηθικό πλεονέκτημα» και «ποιότητα». Αυτά είναι πλεονεκτήματα του Τσακνή και των ομοίων του. Σαν κι αυτούς που έφεραν τον Βέλγο με τα παλλόμενα πέη κι ευτυχώς που πήρε το ψωμί από τους «καλλιτέχνες» του ΣΥΡΙΖΑ και τον έδιωξαν. Αλλιώς θα μας τάιζαν κι άλλη ποιότητα.

Νομίζω πως πρέπει να στείλουμε τους Argo σε ποιοτικά φεστιβάλ της Βενεζουέλας, Βόρειας Κορέας, Βόρειου Βιετνάμ, και σε άλλες τέτοιες χώρες που αναβάθμισε πολιτιστικά η Αριστερά κι έχει συγγένεια. Πόσα «δήθεν» ακόμη θα αντέξουμε;

Ο Τσακνής άφησε υπαινιγμούς ότι υπάρχουν αρνητικές κριτικές [αυτός, δηλαδή, έκανε θετική κριτική γι’ αυτό που είδε και άκουσε;] επειδή υπάρχουν κανάλια που θέλουν να «αρπάξουν» την διοργάνωση. Αγνοεί βέβαια, παρόλο αφεντικό της ΕΡΤ, ότι μόνον οι δημόσιες τηλεοράσεις έχουν δικαίωμα προβολής. Αλλά, αφού ως «ποιοτικός» θεωρεί ασήμαντο πανηγυράκι την Eurovision [γι’ αυτό έστειλε τους Argo, για να το ξευτελίσει;], γιατί στενοχωριέται αν το μεταδώσουν άλλοι σταθμοί;

Όλοι συγκινήθηκαν με τους καημένους Τατάρους που εξόρισε ο Στάλιν, και πήρε την πρωτιά η Ουκρανία, αλλά και όλοι ξέχασαν ότι εξόρισε η ΕΣΣΔ τους Τατάρους ως συνεργάτες των Ναζί. Επιλεκτική μνήμη.

Όταν διαδηλώνει στους δρόμους η Αριστερά, πρόκειται για «αντίδραση του λαού». Όταν ο λαός διαδηλώνει εναντίον της Αριστεράς, πρόκειται για «αντίδραση σκοτεινών κέντρων». Απίστευτοι τύποι αυτοί οι «προοδευτικοί».

Μόλις συνειδητοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ πως στις επόμενες εκλογές θα είναι στην αντιπολίτευση, θυμήθηκε ξαφνικά ο Κουρουμπλής τις δημοκρατικές ευαισθησίες, και αλλάζει τον εκλογικό νόμο για να ευνοεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τι ωραίοι που είναι…

Οι Σκοπιανοί συνέλαβαν 80 λαθρομετανάστες -σε μια μέρα- που διέσχισαν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Oι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν και θα επαναπροωθηθούν στην Ελλάδα. Στην Γευγελή παραμένουν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες μετανάστες.

Κατά τέσσερα με πέντε εκατοστά προσεγγίζει ετησίως η Κρήτη τις ακτές της Κυρηναϊκής στη Λιβύη. Αυτό, σύμφωνα με τους γεωλόγους, σημαίνει πως σε 5 με 6 περίπου εκατομμύρια χρόνια το νησί θα ενωθεί με τις αφρικανικές ακτές. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άλλωστε, ο μόνος που θα ζει να το δει αυτό, θα είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.