Skip to main content

Η επιλεκτική ευαισθησία Μπουτάρη και οι μεταφερόμενοι ασθενείς Πολάκη

Η στροφή των Ελλήνων στα ...καταψυγμένα, ο μεθυσμένος Γιούνκερ στη Διάσκεψη για το Κυπριακό, η ατάκα Λεπέν για Μακρόν και οι νεκροί της Βενεζουέλας.

Οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων δεν έμειναν ανεπηρέαστες από την κρίση και στρέφονται πλέον στα κατεψυγμένα προϊόντα, ως φθηνότερα. Η αύξηση κατανάλωσης κατεψυγμένων προϊόντων αγγίζει το 4,1% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, ενώ αξιοσημείωτη αύξηση 2,3% παρουσιάζουν οι πωλήσεις των αλκοολούχων ποτών. [Σημειώστε, ότι και κατεψυγμένοι πολιτικοί ετοιμάζονται να ξαναβγούν στην επικαιρότητα. Φτήνεια].

Ο Μπουτάρης ενοχλήθηκε με τις φωνές των μικρών μαθητών στο Δημαρχείο, που διαμαρτύρονταν επειδή κλείνει το σχολείο τους. Επιλεκτική ευαισθησία. Σε άλλους θορυβώδεις πολίτες, δεν διαμαρτύρεται καθόλου. Τα πιτσιρίκια τον πείραξαν. Η αλήθεια είναι, πως έχοντας Αβραμόπουλο και Κουράκη απέναντί του χειροτέρεψαν την κατάσταση. [Και πάνω που είχε δηλώσει ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι τα 100. Για να δούμε… Θα βγει αυτή η θητεία;]

Στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Βρετανία και την Κομισιόν λόγω Brexit φαίνεται πως μπαίνει και η Sun με ένα δημοσίευμα κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Υποστηρίζει πως ήταν… τύφλα στην πρόσφατη Διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη και δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια του!

Αυτό είναι συνηθισμένο με τον Γιούνκερ. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν το δημιούργησαν οι μεθυσμένοι αλλά οι νηφάλιοι. Οι οποίοι μεθούν χειρότερα με τα οφέλη της εξουσίας, και φροντίζουν να μη στεκόμαστε εμείς στα πόδια μας.

Απρόσμενη «ατάκα» της Λεπέν σε προεκλογική της δήλωση, με χοντρό καρφί στον Μακρόν: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μετά τις εκλογές της Κυριακής, γυναίκα θα κυβερνάει την Γαλλία. Ή εγώ, ή η Μέρκελ».

Τριαντάφυλλε, 36 οι νεκροί στην Βενεζουέλα, με τελευταίο νεκρό έναν φοιτητή που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. Σίγουρα θα ήταν πράκτορας των καπιταλιστών, και θα φώναζε βρομερά συνθήματα, όπως, «ψωμί, παιδεία, ελευθερία». Προβοκάτορας σίγουρα, αφού εσύ μας διαβεβαίωσες ότι η αριστερή δικτατορία στην Βενεζουέλα τα παρέχει αυτά στους πολίτες. Αλλά, Τριαντάφυλλε, ο άτιμος ο καπιταλισμός γέμισε με πράκτορες την χώρα που θαυμάζεις.

Φιλο-αμερικανορωσική συγκυβέρνηση στην Βουλγαρία, από το φιλοαμερικανικό κόμμα του Μπορίσοφ και το φιλορωσικό του Σιδέροφ. Οι βουλευτές εξέλεξαν ως πρωθυπουργό της Βουλγαρίας τον ηγέτη του κόμματος GERB, Μπόικο Μπορίσοφ, και ενέκριναν την προτεινόμενη δομή και σύνθεση της νέας κυβέρνησης συνασπισμού. Πώς θα συμφωνήσουν στην εξωτερική πολιτική, θα το δούμε στην πράξη.

Αγνοούνται οι ασθενείς που χειρούργησε ο Πολάκης… Η ΠΟΕΔΗΝ πληροφορεί:  «Αγνοείται η τύχη των τριών μεταφερόμενων ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον κο Πολάκη. Ο κος Πολάκης με μεταφερόμενους γιατρούς, μεταφερόμενο νοσηλευτικό προσωπικό και μεταφερόμενα υλικά, χειρούργησε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου τρείς ασθενείς, εκ των οποίων οι δύο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Πελοπόννησο.

» Ποια είναι η τύχη τους; Οι εν λόγω χειρουργημένοι ασθενείς παρακολουθούνταν αποκλειστικά από την μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη, διότι όπως δήλωσαν φοβόντουσαν… δολιοφθορά. Οι δύο εκ των ασθενών αυτών παρουσίασαν ευρήματα από τα μετεγχειρητικά τους εργαστηριακά. Όμως (…) έφυγαν από το Νοσοκομείο μία ημέρα μετά το χειρουργείο, μαζί με τη μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη με τα παραπάνω εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα και μάλιστα ο ένας παρουσίαζε δεκατική πυρετική κίνηση. Η τύχη τους αγνοείται».