Skip to main content

Το «καρφί» Καμμένου για τη Ζωή και τα κουκιά του Μπακογιάννη

Τα κουκιά που δεν βγαίνουν στον Μπακογιάννη, η επαναφορά των επίορκων υπαλλήλων με τον νόμο Κατρούγκαλου και το «καρφί» Καμμένου στη Ζωή.

Μεγαλόψυχο το σοβιετικό -και με την απόφαση του 35% του λαού, πλέον- ελληνικό κράτος. Επιβραβεύονται 903 δημόσιοι υπάλληλοι που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα, από πειθαρχικές παραβάσεις μέχρι και για βαριά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία, η εξώθηση σε πορνεία κ.α.

Χάρη στον «νόμο Κατρούγκαλου», καθηγητές που παρενόχλησαν σεξουαλικά τους μαθητές τους, γιατροί που λαδώθηκαν, κ.ά. επανέρχονται στην υπηρεσία τους, μισθοδοτούνται και συνταξιοδοτούνται. Κάποιοι πίστευαν πως μόνον η παρέα Λαφαζάνη έχει αναχρονιστικές ιδέες. Όχι, το σύνολο των ΣΥΡΙΖΑίων στελεχών είναι «προοδευτικό».

Κάνουν βέβαια τις κωλοτούμπες, αλλά θέλουν χρόνο προσαρμογής. Ο Φίλης πάντως, κατά δήλωσή του άθρησκος, συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο και έσκυψε… να του φιλήσει το χέρι! Ευτυχώς που δεν έπεσε κανένας πολυέλαιος, επειδή ήταν στο σαλόνι. Δήλωσε όμως, ότι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Εκκλησίας, υπάρχει… συναντίληψη! Θα μας τρελάνουν αυτοί με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις.

Γερό «καρφί» του Καμμένου στη Ζωή. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με αιχμηρό σχόλιό του στο twitter για την σύλληψη του Θωμά Λιακουνάκου, μοιάζει να φωτογραφίζει την Κωνσταντοπούλου. Έγραψε: «Επειδή ρωτούσε η κόρη του συνηγόρου κατηγορουμένου για τα εξοπλιστικά προχθές στη Βουλή, ενημερώστε την ότι ο πρώτος μόλις συνελήφθη».

Πρόκειται για συνέχεια προεκλογικής ανακοίνωσης της Χρυσοβελώνη, στην οποία κατέληγε «στην Ελλάδα πάντως, όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται λέμε, ο νονός, ο νονός», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το νονό της Ζωής, που κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι ο κατηγορούμενος για τις μίζες στα εξοπλιστικά, Αντώνης Κάντας.

Και ο Καμμένος είχε πει, σχετικά με το γεγονός ότι την υπόθεση με τα εξοπλιστικά δεν την έστειλε η Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια: «Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων, που έπρεπε η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση».

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου της ΝΔ. Ήταν περίεργη όμως η δήλωσή του: "Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο τιμής με το λαό της Στερεάς Ελλάδας και την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω. Άλλωστε, όταν λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί, πρέπει πρώτα απ’ όλα να το αποδεικνύουμε στην πράξη".

Ο τόνος της φωνής του Μπακογιάννη, συνδυαζόμενος με την απάντησή του, φαίνεται καθαρά πως μάλλον είχε στο μυαλό του τον Τζιτζικώστα, που με την υποψηφιότητά του δεν του δίνει περιθώρια διάκρισης. Βέβαια, την μεγαλύτερη ζημιά τού την έκανε ο θείος του. Όσο για «την υπογραφή του που σκοπεύει να τιμήσει», αν σού έβγαιναν τα κουκιά Κώστα μου, άλλα θα έλεγες.

Αλλά και ο Γεωργιάδης κόβει τον δρόμο του Βορίδη. Του το χρωστάει από τότε που του πήρε το Υπουργείο;

Σύμφωνα με στοιχεία της βουλγαρικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τους απόδημους Βουλγάρους, το λιγότερο 200 χιλ. πολίτες των Σκοπίων έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής αιτήσεις για απόκτηση βουλγαρικής υπηκοότητας. Μα τι στην ευχή «Μακεδόνες» είναι, που θέλουν σλαβικό διαβατήριο;