Skip to main content

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Δέλτα - Το πρόγραμμα

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις σε κάθε δημοτική Κοινότητα θα συγκεντρώνονται υλικά για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Σε μια σειρά εκδηλώσεων σε όλες τις Κοινότητες θα υποδεχθεί ο Δήμος Δέλτα την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι γιορτές θα κορυφωθούν με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων, ενώ θα πλαισιωθούν από δράσεις τοπικών συλλόγων και φορέων. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια σε συνεργασία με το Δήμο, απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, μικρά και μεγάλα παιδιά, ενώ έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη λαϊκή παράδοση.

Επίσης, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα θα συγκεντρώνονται υλικά για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δέλτα θα ξεκινήσουν με το φωτισμό του δέντρου των «Παιδικών Ονείρων» στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μαλγάρων. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 17.00, στην κεντρική πλατεία, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Παιδικά Όνειρα" σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μαλγάρων και το Δήμο Δέλτα διοργανώνουν μια μεγάλη εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά με guest star τον Άι Βασίλη!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:

Οι χορωδίες των «Παιδικών Ονείρων», του Δημοτικού Σχολείου Νέων Μαλγάρων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κυμίνων, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυμίνων.

Οι μουσικοί Μανώλης Παπούλιας και οι Μουσικόφρονες, ο Παναγιώτης Κουλούρης και ο Κώστας Αναδίμης.

Στον μπουφέ με τα κεράσματα το Δ.Ι.Ε.Κ. Λαγκαδά (Τμήμα Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής) και το Δ.Ι.Ε.Κ. Σίνδου (Τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας -Chef)

Στο Face Painting το Δ.Ι.Ε.Κ. Σίνδου (Τμήμα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ).

Από τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Παιδικά Όνειρα" θα πραγματοποιηθεί "χριστουγεννιάτικο μπαζάρ" με χειροποίητες δημιουργίες.

Θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, τη Δ. Κ. Χαλάστρας, στην κεντρική πλατεία, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στίς Δημοτικές Κοινότητες Κυμίνων και Ανατολικού την Κυριακή 10 του μηνός, στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών, το Σάββατο 16 του μηνός, στη Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και στην Τοπική Κοινότητα Βραχιάς, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.