Skip to main content

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

Η εταιρεία στέκεται με κάθε ευκαιρία αρωγός στο ουσιώδες έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Για τη διαχρονική υποστήριξή της στο έργο και τους ευγενείς σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» βραβεύθηκε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, στην ειδική τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, μένοντας πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στηρίζει με συνέπεια τις πρωτοβουλίες της Ένωσης εδώ και χρόνια.

Με ενέργειες όπως η χορηγία 10.000 κιλών λαχανικών για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των παιδιών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, αλλά και η χορηγική παρουσία της στις καλοκαιρινές συναυλίες που έχουν διοργανωθεί από την Ένωση στο Ηρώδειο με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τις ανάγκες των παιδιών, η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στέκεται με κάθε ευκαιρία αρωγός στο εξαιρετικά ουσιώδες έργο της Ένωσης.

Με προτεραιότητα τα παιδιά, η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης δεσμεύεται εδώ και χρόνια στη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη και συμβάλλει έμπρακτα στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από δράσεις και ενέργειες τόσο σημαντικών οργανισμών, όπως της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».