Skip to main content

Όταν ο Σόρος ενισχύει τη συμπάθεια των Ελλήνων στον Πούτιν

Η απίστευτη τουρκική δικαιοσύνη, η καταγγελία δημοσιογράφου κατά του Παππά και πώς ο Σόρος ενισχύει τη συμπάθεια των Ελλήνων στον Πούτιν.

Περίπου 100 χρόνια θα χρειαστούν για να μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα οι πρόσφυγες και 47 από την Ιταλία, όπως επισημαίνεται σε μελέτη του Bruegel,  Από πού βγάζει το συμπέρασμα; Από το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση επιπλέον 120.000 προσφύγων από την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ιταλία, με τον συνολικό αριθμό των προς μετεγκατάσταση προσφύγων να φθάνει τις 160.000 τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, η εφαρμογή του σχεδίου αλληλεγγύης είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν, μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2016 μόνον 279 άτομα είχαν μετεγκατασταθεί από την Ιταλία και 202 από την Ελλάδα.

Ένας πρόσθετος λόγος για να έχει ο Πούτιν συμπάθειες από Έλληνες, είναι ότι στράφηκε εναντίον του ο Σόρος. Και μάλιστα με παιδαριώδη επιχειρήματα, του τύπου: «Στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να οδηγήσει την Ε.Ε. σε αποσύνθεση και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει αυτό είναι να πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία». Και τους πρόσφυγες από την Αφρική, κι αυτούς ο Πούτιν τους βομβάρδισε και κατακλύζουν την Ευρώπη;

Απίστευτη η τουρκική δικαιοσύνη. Αδιαφορεί για τα εγκλήματα του τουρκικού κράτους και αθωώνει σκανδαλωδώς τους δράστες κρατικούς υπαλλήλους που παρανομούν, και την έπιασε η ευαισθησία στέλνοντας στο δικαστήριο τον πατέρα του μικρού Αϊλάν! Ο πατέρας του άτυχου παιδιού διώκεται επειδή χρησιμοποίησε το σκάφος που βυθίστηκε [δεν θα είναι παρών στο δικαστήριο].

Αγανάκτησαν οι Τούρκοι στα Σκόπια, επειδή μια δημοσιογράφος, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης με τον Ζόραν Ζάεφ, του είπε… να μη λέει ψέματα σαν Τούρκος! Και αποδείχτηκε ότι υπάρχουν φορές που όταν πεις την αλήθεια βρίσκεις τον μπελά σου. Οι Τούρκοι που δεν έχουν αυτογνωσία, θύμωσαν επειδή λέει τους πρόσβαλε, ενώ ως γνωστόν αποτελούν πρότυπο ειλικρίνειας.

Σοβαρή η επώνυμη καταγγελία δημοσιογράφου, που υποστηρίζει ότι ο υπουργός Παππάς «συλλαμβάνεται ψευδόμενος», στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Γράφει ότι το Ινστιτούτο Φλωρεντίας που επικαλείται ο Παππάς, δεν υπάρχει ως αξιόπιστος, αναγνωρισμένος φορέας στον Παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτη. Γι’ αυτό άλλωστε, και η δήθεν μελέτη που επικαλείται δεν έχει συγγραφείς, ιδιότητες και υπογραφή.

Το μόνο που υπάρχει, λέγει ο δημοσιογράφος, «σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι μία  εργασία ενός πολίτη Ελληνικής καταγωγής που έγινε για λογαριασμό της κυβέρνησης, για να βολέψει τις επιθυμίες του αρμόδιου υπουργού. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια ούτε καν το κόστος που πλήρωσε το Ελληνικό δημόσιο για την μελέτη αυτή»!

Κάθε πέμπτος ζητιάνος στην Σουηδία είναι Βούλγαρος. Δεν έχουμε μόνον εμείς βουλγαρόγυφτους, που λέει και ο δήμαρχος. Βάσει στοιχείων των σουηδικών αρχών οι ζητιάνοι στην χώρα ανέρχονται στα 5.000 άτομα, 1.000 από τα οποία είναι Βούλγαροι. Ο Βούλγαρος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής πολιτικής είπε: «Πρόκειται για οργανωμένη παράνομη δραστηριότητα η οποία εμπλέκει ακόμα και παιδιά ή άτομα με ειδικές ανάγκες».

Έγραψε πριν από 120 χρόνια ο Περικλής Γιαννόπουλος: «Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί; Εάν σου βαστά έμπα διώχτους».