Skip to main content

Οι έλεγχοι στο νερό από τον Αλιάκμονα μέχρι τις βρύσες

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2018, στην πλατεία Αριστοτέλους και την Καμάρα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τη «διαδρομή» των ελέγχων από τους οποίους περνά το νερό της Θεσσαλονίκης από τον Αλιάκμονα μέχρι τις βρύσες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι Θεσσαλονικείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2018, στην πλατεία Αριστοτέλους (κάτω από την οδό Μητροπόλεως) και την Καμάρα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η ΕΥΑΘ θα γιορτάσει την ημέρα του νερού, στήνοντας μια «διαδρομή» με τους πολλαπλούς ελέγχους που γίνονται στις πηγές υδροληψίας, τις επιμέρους εγκαταστάσεις και τελικά σε όλο το δίκτυο διανομής, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι το νερό που πίνουμε πληροί όλες τις προδιαγραφές, εθνικές και ευρωπαϊκές.

Το νερό που «καταλήγει» στις βρύσες μας,είναι απολύτως ασφαλές προς πόση και άριστης ποιότητας και γι' αυτό πρέπει να το εμπιστευόμαστε, είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης.