Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
x

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ

Ο σκοπιανός "καλλιτέχνης" με την παραχαραγμένη ελληνική σημαία, ο έρανος για Τούρκους νεκρούς στρατιώτες και τα ερωτηματικά για την Κούνεβα.

Στις δηλώσεις για την κατοχή κινητών περιουσιακών στοιχείων, πρέπει να αναγραφούν μετρητά άνω των 15.000 ευρώ κρυμμένα στο σπίτι, κοσμήματα, χρυσά, ασημένια ή χάλκινα νομίσματα, πολύτιμοι λίθοι, πολύτιμα μέταλλα και λοιπά κινητά αντικείμενα αξίας άνω των 30.000 ευρώ, καταθέσεις, ακίνητα, αυτοκίνητα, δίκυκλα, πισίνες, σκάφη, μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, λοιπά χρηματοικονομικά προϊόντα και συμμετοχές σε επιχειρήσεις και αναλυτικά κατά πηγή προέλευσης όλα τους τα εισοδήματα.

Οι υπόχρεοι θα πρέπει να ψάξουν συμβόλαια για να αναγράψουν την αξία περιουσίας που απέκτησαν ακόμα και δεκαετίες πριν και να δικαιολογήσουν από ποιο "κομπόδεμα" ξόδεψαν χρήματα!

Η ευτυχία να είσαι φτωχός. Πόσο τυχερός είμαι που είμαι φτωχός και δεν έχω τίποτε να δηλώσω από όλα αυτά [εκτός από αυτοκίνητο 17 ετών, που τους το χαρίζω]. Και δεν είμαι ούτε κλώνος του Όσκαρ Ουάιλντ, που όταν επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη [τις… αποικίες, που τις αποκαλούσαν τότε οι υπερόπτες Βρετανοί] και ρωτήθηκε στο τελωνείο τι έχει να δηλώσει, απάντησε: «Το πνεύμα μου».

Αφελής ερώτηση: Από την χολυγουντιανή εκστρατεία στα γραφεία της συζύγου του Στουρνάρα, ποιες εγκληματικές πράξεις διαπιστώθηκαν; Καμία; Και γιατί δεν μας το λέτε; Με τον τρόπο που κινήθηκε ο εισαγγελέας (αυτοβούλως;) φαντασθήκαμε ότι πρόκειται για κάτι σαν τον αλ Καπόνε. [Ποιον άλλον έχουμε τώρα στο μάτι;]

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Κούνεβα, βουλγαρικής καταγωγής, δικαιολογεί τα πλέον των 300.000 ευρώ καταθέσεις που έχει και τα ακίνητα, ότι προέρχονται από δωρεές. Υπάρχουν ερωτήματα, με πρώτο γιατί έχει καταθέσεις στην Βουλγαρία και σε άλλες χώρες, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καμπάνια για επιστροφή χρημάτων στις ελληνικές Τράπεζες [αυτό αφορά και άλλους προοδευτικούς πολιτικούς της κυβέρνησης].

Αυτό το τεράστιο ποσόν προς απάλυνση του πόνου της για την απεχθή εγκληματική ενέργεια που έγινε εις βάρος της, δεν της χρειάστηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, αφού βρίσκονται εδώ και χρόνια κατατεθειμένα. Μήπως τώρα με την σειρά της θα έπρεπε να χορηγήσει κι αυτή κάτι τις στους άπειρους δεινοπαθούντες Έλληνες [βουλευτής ελληνικού κόμματος είναι], οι οποίοι δεν θα τα κρατήσουν αδρανή, αλλά θα αγοράσουν ψωμί και πετρέλαιο;

Κι ένα ακόμη. Η πολιτεία έδωσε στην Κούνεβα διαμέρισμα 100 τετρ. μ. Σε πόσους πολίτες έδωσε κάτι παρόμοιο, ενώ έπεσαν κι αυτοί θύματα εγκληματικών ενεργειών; Στην Μυρτώ, τι έδωσε; Αν η Κούνεβα ήταν Νεοδημοκράτισσα και ελληνικής καταγωγής θα είχε την ίδια μεταχείριση; Γιατί όχι;

[Γνωρίζουν οι Έλληνες, ότι οι χήρες πιλότων που σκοτώθηκαν κατά την ώρα της αποστολής τους, και που το δυστύχημα αποδόθηκε σε υπαιτιότητά τους, παίρνουν σύνταξη 100 ευρώ; Και τι θα πει υπαιτιότητα, όταν αερομαχεί ένας πιλότος με εχθρικό αεροπλάνο, άυπνος μπορεί και 24ωρο;]

Σκοπιανός "καλλιτέχνης" στον Καναδά εμφανίστηκε σε εκδηλώσεις Σλάβων με παραχαραγμένη την ελληνική σημαία και την… σύσταση "Fuck Greece". Ανενόχλητος.

Αλβανός, με διαμονή στην Ελλάδα, έβγαλε φωτογραφία με το σήμα της "Μεγάλης Αλβανίας" δίπλα στον εύζωνο στον Άγνωστο Στρατιώτη, και την ανέβασε στη σελίδα του με δυσφημιστικά σχόλια. Ανενόχλητος.

Ο ψευτομουφτής στην Θράκη διεξάγει έρανο για τους Τούρκους νεκρούς στρατιώτες, σε συνεργασία με παράνομους συλλόγους. Ανενόχλητος.

Σ’ αυτόν τόπο, μόνον αν είσαι Έλληνας δεινοπαθείς και δεν μένεις ανενόχλητος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ