Skip to main content

Οι «Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου» τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι θα γευτούν κλασικές ετικέτες, νέες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, και ό,τι άλλο έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας

Ποικιλίες κρασιού της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν φίλοι και επαγγελματίες του κρασιού, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου».

Οι παρευρισκόμενοι θα γευτούν κλασικές ετικέτες, καινούργιες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, παλιές σοδιές και οτιδήποτε άλλο έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας.

Επιπλέον, από τις 19.00 έως τις 20.00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο/γευστική δοκιμή «Τα γλυκά κρασιά της Πελοποννήσου» όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν επιδόρπια κρασιά με μεγάλη παράδοση και γευστικό ενδιαφέρον. *

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) από τις 16.00 έως τις 18.00 και στη συνέχεια, έως τις 22.00, για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 3€).

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου.

 

* (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr)