Skip to main content

Η δήλωση Μπουτάρη για το Ισλάμ και οι συζητήσεις με τρομοκράτες

Η δήλωση Μπουτάρη για τη μουσουλμανική θρησκεία, οι συζητήσεις του Λάμπρου με τρομοκράτες και μήπως το ασκί άρχισε να χάνει;

«Η μουσουλμανική θρησκεία, είναι θρησκεία της αγάπης», είπε ο Μπουτάρης. Τι βιβλία διαβάζει ο δήμαρχος; Από πού αντλεί τις γνώσεις του; Από τον Καζαμία; Η εντολή του Μωάμεθ για τον φόνο κάθε άπιστου, είναι από αγάπη, έτσι;

Και επειδή ο Καζαμίας δεν τα γράφει αυτά, ας ζητήσει ο πολυμαθής δήμαρχός μας [που έτσι και αντιγνωμήσεις, δείχνει την δημοκρατικότητά του], ας ζητήσει από κάποιον που έχει παιδί στην Β΄ Λυκείου, να του φέρει το βιβλίο Θρησκευτικών. Εκεί θα διαβάσει το απόσπασμα από το Κοράνι: «Δεν είσαστε εσείς αλλά ο «Αλλάχ» που τους έσφαξε. Δεν είσαστε εσείς που τους χτυπήσατε: ο «Αλλάχ» τους χτύπησε για να μπορέσει Αυτός να ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους πιστούς».

Η συζήτηση του εκλεκτού κυβερνητικού στελέχους κυρίου Λάμπρου με δολοφόνους θα μπει στο συρτάρι; Δεν κρύβονται οι ολοκληρωτικές και αντιδημοκρατικές αντιλήψεις, αλλ’ ακόμη έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα… [ή μήπως, όχι!] Όλα θα σκεπάζονται; (και μαζεύτηκαν μπόλικα).

Πρέπει να βιαστούν οι Δυτικοί να αποφασίσουν για το προσφυγικό ζήτημα. Όχι για τους Σύρους. Αυτοί όπου νάναι αδειάζουν την Συρία. Για εμάς μιλώ, που μας βλέπω όλους στην προσφυγιά, με όσα μας βρήκαν τελευταία.

Ό,τι έσπειρες θα θερίσεις. Φοιτητές στην Πάτρα δεν επέτρεψαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι για το Πολυτεχνείο. Μόλις το κατέθεσαν, το πήραν οι προστατευόμενοι αριστεριστές και το πέταξαν, μέσα σε κλίμα έντασης, φυσικά. Και πού είσαι, ακόμη…

Οκτώ τόνοι κλεμμένου χαλκού βρέθηκαν σε διαλυτήριο στην Πάτρα, μετά από έρευνα της Αστυνομίας. Οι «κυνηγοί» χαλκού -της γνωστής κοινωνικής ομάδας- κόντευαν να εξαφανίσουν όλα τα καλώδια της ΔΕΗ. [από πότε φωνάζω, ότι οι έρευνες στα χυτήρια πρέπει να είναι συνεχείς; Από την πολυκατοικία που μένω, έκλεψαν το χερούλι].

Αν δε το γνωρίζει ο Μουζάλας, να του το πω. Μόνο σε ένα χρόνο, Αθιγγανίδες, «ελληνοποίησαν» 700 Πακιστανούς και Μπανγκλαντεσιανούς, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Μια φανερή «βιομηχανία» μαϊμού γάμων, που συνεχίζει να ανθεί.

Πολλούς εγκληματίες αποκαλύπτουν οι κάμερες στους δρόμους. Εγώ όμως θυμάμαι ΣΥΡΙΖΑίους και ΚΚΕδες να σπάζουν τις κάμερες στην Θεσσαλονίκη, τσακίζοντας έτσι τον καπιταλισμό. Μ’ αυτά τα «δήθεν» έχουν στηθεί καριέρες και καριέρες.

"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος". Δεν ξέρω αν η παρακάτω προφητεία της Πυθίας για την Ελλάδα, θα κάνει κάποιους αισιόδοξους. Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην, είδε την διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου, κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες.

Αποφάσισε τότε να συμβουλευθεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδας. Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό, που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο: "Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος". Η ιέρεια των Δελφών παρομοίασε, δηλαδή, την Ελλάδα με φουσκωμένο ασκί στο φουρτουνιασμένο πέλαγος, που κλυδωνίζεται μεν λόγω των κυμάτων, αλλά που δεν πρόκειται να βυθιστεί ποτέ!

Δεν ξέρω βρε παιδιά… Τόσους αιώνες μέσα στο φουρτουνιασμένο πέλαγος, μήπως και το ασκί άρχισε να χάνει;