Skip to main content

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016

Το «Aegean Odyssey» έφτασε, από την Καβάλα, στις 8:00, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με 212 επιβάτες και 161 άτομα πλήρωμα.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το «Aegean Odyssey», που κατέπλευσε σήμερα, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκε η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.

Το «Aegean Odyssey», έφτασε στις 8:00, από την Καβάλα, με 212 επιβάτες και 161 άτομα πλήρωμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής, αφού συναντήθηκε με το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Aegean Odyssey και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει η περίοδος της κρουαζιέρας για το λιμένα της Θεσσαλονίκης.  Σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης θέλουμε να προβάλλουμε τη Θεσσαλονίκη ως σημαντικό τουριστικό προορισμό. Παρά τη δύσκολη περίοδο για την κρουαζιέρα στη Ανατολική Μεσόγειο, εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να προσελκύσουμε περισσότερα πλοία και επιβάτες στην πόλη. Άλλωστε για την κρουαζιέρα απαιτείται σχεδιασμός τριετίας και συνεργασία όλων των φορέων για να υπάρξει αποτέλεσμα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε το κρουαζιερόπλοιο η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για εννέα ώρες δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Στις 19.00 το «Aegean Odyssey» θα αναχωρήσει για τον Βόλο.