Skip to main content

Η διασκέδαση στον Αστερόκοσμο συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή

Το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει στους χώρους της ΔΕΘ-Helexpo έως και την Κυριακή 08/01!

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το νέο έτος με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, ωστόσο οι γιορτές δεν τελείωσαν ακόμη! Όσο τα σχολεία θα παραμένουν κλειστά, ο Αστερόκοσμος, το υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, που τελεί υπο τη διοργάνωση του Magic Park, θα συνεχίζει να σκορπίζει χαρά μέσα από τους χώρους της ΔΕΘ - Helexpo, μέχρι και αυτήν την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου.

Τα παιχνίδια στον Αστερόκοσμο είναι πολλά, τόσo πολλά που τα μικρά παιδιά δεν ξέρουν ποιο να πρωτοδιαλέξουν. Πέρα από τα συναρπαστικά, μεγάλα παιχνίδια λούνα παρκ, υπάρχουν και ορισμένα που αποτελούν σταθερή αξία για κάθε λούνα παρκ. Προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τόσο πλούσιο πάρκο! 

Ο ιππόδρομος

Απίθανες κούρσες με τις μπάλες στον Ιππόδρομο! Μόνο ο πιο γρήγορος κερδίζει!

Η Σκοποβολή

Μικροί και μεγάλοι αποδεικνύουν πόσο εύκολα πετυχαίνουν τους στόχους τους στη Σκοποβολή! Και ο νικητής, παραδοσιακά κερδίζει το έπαθλο για να το δωρίσει στο αγαπημένο του πρόσωπο.

ο Εξομοιωτής

Η εμπειρία των πέντε διαστάσεων ξετυλίγεται εδώ! Ζήστε συναρπαστικές περιπέτειες μέσα στον Εξομοιωτή!

Αλλά μην ξεχνάτε, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερο μέσα στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, η ευγενής άμιλλα διδάσκεται στα μικρά παιδιά στο Αθλητικό Πάρκο του Άη Βασίλη και, βέβαια, τα όνειρα συντηρούνται στον πάγο των δύο Παγοδρομίων. Ακόμη, στη διασκἐδαση συντροφεύει τα παιδιά καθημερινά ο Καραγκιόζης και η παρέα του, ενώ για εσάς ο Αστερόκοσμος έχει φέρει φέτος μοναδικά παιχνίδια από την ταλία, που βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Εάν, λοιπόν, δεν επισκεφθήκατε ακόμη τον Αστερόκοσμο, μην ανησυχείτε, προλαβαίνετε, μέχρι και αυτήν την Κυριακή. Και εάν πήγατε ήδη, υπάρχει ακόμη χρόνος και για άλλες επισκέψεις.