Skip to main content

Η DHI Θεσσαλονίκης υποψήφια στα Business Excellence Awards 2018

Τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Απριλίου 2018, στο Jumeirah Beach Hotel στο Ντουμπάι.

Την υποψηφιότητα της ανακοίνωσε η DHI Θεσσαλονίκης στα μεγαλύτερα βραβεία Διεθνούς Επιχειρηματικότητας στο τομέα της υγείας.

Τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Απριλίου 2018, στο Jumeirah Beach Hotel στο Ντουμπάι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας αναγνωρίζουν την επιχειρηματική αριστεία από όλο τον κόσμο, με την τελετή των τελικών και των βραβείων να είναι το αποκορύφωμα ενός συναρπαστικού ταξιδιού για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα Βραβεία Διεθνούς Επιχειρηματικής Αριστείας παρέχουν σε εταιρείες από όλο τον κόσμο ευκαιρίες να παρουσιάσουν και να κερδίσουν την αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά τους και τα σπουδαία επιχειρηματικά τους αποτελέσματα. Οι υποψήφιες εταιρείες έχουν επιλεχθεί, μετά από έρευνα και αξιολόγηση ειδικών στον τομέα.

Τα κριτήρια για τις εταιρείες είναι το επιχειρηματικό πλαίσιο της εταιρίας, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η καινοτομία και δημιουργικότητα, η αποτελεσματική εφαρμογή, οι επιχειρηματικές επιπτώσεις και αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

"Στόχος της υποψηφιότητας αυτής είναι να προβάλλουμε τις υψηλές υπηρεσίες αποκατάστασης μαλλιών στο εξωτερικό και να αναγάγουμε την Θεσσαλονίκη σε κορυφαίο και ασφαλή προορισμό ιατρικού τουρισμού.  H κλινική της DHI Θεσσαλονίκης προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες, εφαρμοσμένες από έμπειρη, πιστοποιημένη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα σε ένα χώρο με μεγάλες απαιτήσεις", σχολίασε ο Διευθυντής της κλινικής Κοτταρίδης Γιώργος.