Skip to main content

Η Daimler Motor αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες στη Ρουμανία

Η εταιρεία Daimler Motor Company και οι ρουμανικές αρχές διερευνούν τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου η εταιρία να προχωρήσει στην υλοποίηση νέων επενδύσεων στη ρουμανική οικονομία.
Η εταιρεία Daimler Motor Company και οι ρουμανικές αρχές διερευνούν τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου η εταιρία να προχωρήσει στην υλοποίηση νέων επενδύσεων στη ρουμανική οικονομία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, Ενέργειας, Εμπορίου και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, στο Βουκουρέστι.

Ο Ρουμάνος υπουργός των Οικονομικών, Άντριαν Βιντεάνου πραγματοποίησε επίσκεψη στο γερμανικό κρατίδιο Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ, όπου και είχε κύκλο διαβουλεύσεων με τη διοίκηση της Daimler.

Στις συναντήσεις έγινε αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της επένδυσης που πραγματοποίησε η εταιρία στη Ρουμανία, αλλά και η διερεύνηση νέων επενδυτικών ευκαιριών. Η αναφερόμενη μονάδα στην περιοχή Cugir της κεντροδυτικής Ρουμανίας παράγει ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από το συνολικό αριθμό των 17.500 εταιριών οι οποίες δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία, ποσοστό 25% προέρχεται από το γερμανικό κρατίδιο Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ.