Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Τριάδα επιλογών από μπάσκετ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο μπάσκετ, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Ελλείψει ποδοσφαιρικής δράσης, το ενδιαφέρον στο στοίχημα επικεντρώνεται στη δράση που αφορά το μπάσκετ σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τζάμπολ στη σεζόν σήμερα στη χώρα μας, με τους τέσσερις προημιτελικούς Κυπέλλου να αποτελούν το «πρόγευμα» της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Υψηλό σκορ για ΑΕΚ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ρέθυμνο, όπου επιλέγουμε Over 163.5 σε απόδοση 1.85. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για αμφότερες τις ομάδες, ένας προημιτελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με προφανές φαβορί την ΑΕΚ. Δε χωρά αμφιβολία ότι ο δικέφαλος είναι καλύτερη ομάδα, είναι σίγουρο ότι θα δώσει υψηλό τέμπο μπροστά στο κοινό της και θα προσπαθήσει να πάει σ' ένα μεγάλο σκορ. Πριν 10 ημέρες η ΑΕΚ νίκησε τον ΑΓΟΡ με 93-82 σε φιλική αναμέτρηση ενώ στα υπόλοιπα τεστ προετοιμασίας είχε πολύ μεγάλα σκορ, κάτι που ισχύει σε γενικές γραμμές και για το Ρέθυμνο. Αυτή την εποχή η ΑΕΚ λειτουργεί εντελώς επιθετικά, σε έναν νοκ-άουτ προημιτελικό θα κυνηγήσει αναγκαστικά ο ΑΓΟΡ ακόμη και αν βρεθεί πολύ πίσω κάποια στιγμή, η προφανής επιλογή είναι το Over 163.5.

Μιλάνε οι επιθέσεις στην Ανδόρρα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ανδόρρα – Φουενλαμπράδα, όπου επιλέγουμε Over 164.5 σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για τη δεύτερη αγωνιστική της ισπανικής ACB, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία. Η Ανδόρρα είχε πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε 94-88, δείχνοντας όμως επιθετικές αρετές. Στον αντίποδα, η Φουενλαμπράδα επικράτησε σχετικά εύκολα εντός έδρας 84-68 της Μπιλμπάο και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Παραδοσιακά όμορφο παιχνίδι μας «χαρίζει» το ζεύγος, αμφότερες είναι ικανές για επιθετική επίδοση άνω των 80 πόντων, προφανής η επιλογή του Over 164.5.

Ανταγωνιστική η Βόννη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Βόννη – Ουλμ, όπου επιλέγουμε Βόννη -2 σε απόδοση 1.90. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για τη Βόννη, που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα λόγω των υποχρεώσεων της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, νίκησε δις την φινλανδική Κατάγια, 70-90 και 85-81, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους ομίλους που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Η Ουλμ έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και ήταν απαράδεκτη εντός έδρας απέναντι στην Άλμπα χάνοντας με 68-72. Η Ουλμ άλλαξε πολύ και με το «καλημέρα» έδειξε ανίσχυρη, καμία σχέση με την ομάδα που πέρυσι έκανε τρεις μήνες να ηττηθεί και τερμάτισε άνετα πρώτη στην κανονική περίοδο. Αν και είναι η πρεμιέρα της Βόννης στην Μπουντεσλίγκα, αξίζει η νίκη της απέναντι στην ανέτοιμη Ουλμ, επιλέγουμε Βόννη -2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.