Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Το παίρνει εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στη δεύτερη ημέρα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Συνεχίζεται η δράση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι και Μπάγερν – Άρσεναλ να δεσπόζουν στο πρόγραμμα. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αμφότερα τα παιχνίδια, όπως και η αγωνιστική για την Stoiximan Basket League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Με το -1 των «μερένχες»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.00 (Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πραγματοποιήσει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη Νάπολι. Στους ομίλους της διοργάνωσης το συγκρότημα του Ζιντάν μέτρησε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Σε όλα τα παιχνίδια σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε το goal-goal. Με τους 12 συνολικά βαθμούς που συγκέντρωσε κατέκτησε τη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, μένοντας δύο πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Στις έντεκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει η «βασίλισσα» για το Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει αήττητη, με απολογισμό εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις επτά διατήρησε ανέπαφη την εστία της!

Απ' την άλλη, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε στους ομίλους, η Νάπολι κατάφερε να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Σάρι για το Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε της Μπενφίκα (2-1 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπεσίκτας (1-1 εκτός έδρας) και Ντιναμό Κιέβου (0-0 εντός έδρας). Στις τρεις τελευταίες «εξόδους» της για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Νάπολι σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Και στα τρία αυτά ματς επιβεβαιώθηκε το goal-goal, ενώ στα δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Θα πάμε με το -1 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το G/G στο Μόναχο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπάγερν – Άρσεναλ, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.83. Με τον τίτλο του φαβορί μπαίνει η Μπάγερν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ. Η προϊστορία είναι απόλυτα ευνοϊκή για τους Βαυαρούς, καθώς έχουν αποκλείσει τους Λονδρέζους στις τρεις πρότερες περιπτώσεις που κοντραρίστηκαν μεταξύ τους στη φάση των «16». Με ρεκόρ τεσσάρων νικών και δύο ηττών πήρε την πρόκριση από τη φάση των ομίλων η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έχοντας ως αντιπάλους τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ροστόφ και Αϊντχόφεν. Εντός έδρας σημείωσε 3/3 νίκες, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι μετρά μόνο νίκες στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη διοργάνωση (η μία στην παράταση επί της Γιουβέντους). Θετικές οι επιδόσεις της στην Μπουντεσλίγκα μέσα στο 2017, μετρά τρεις νίκες (όλες εκτός έδρας) και μία ισοπαλία (1-1 με Σάλκε εντός). Έχει καταφέρει να επανακτήσει την κορυφή της βαθμολογίας εδώ και κάποιο καιρό, ούσα αυτή τη στιγμή στο +7 από τη 2η Λειψία και στο +14 από την 3η Άιντραχτ.

Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, έρχεται στο ζευγάρι με την Μπάγερν έχοντας τα δεδομένα εις βάρος της. Δεν είναι μόνο η αρνητική προϊστορία κόντρα στους σημερινούς αντιπάλους, αλλά παράλληλα οι Λονδρέζοι καλούνται να βάλουν τέλος σε ένα σερί έξι διαδοχικών αποκλεισμών στη φάση των «16» της διοργάνωσης στις έξι τελευταίες σεζόν. Παρέμειναν, βέβαια, αήττητοι στη φάση των ομίλων (4-2-0) με αντιπάλους τις Βασιλεία, Λουντογκόρετς και Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός έδρας μέτρησαν δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ πρέπει παράλληλα να σημειώσουμε ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για τους ομίλους σημειώθηκαν συνολικά 19 γκολ. Εντός των συνόρων... μία από τα ίδια. Το «τρένο» του τίτλου φαίνεται να έχει χαθεί και αυξάνεται ο αριθμός των οπαδών της Άρσεναλ που θεωρεί ότι ο κύκλος του Βενγκέρ στην ομάδα έχει κλείσει. Η δύσκολη σαββατιάτικη νίκη επί της Χαλ (2-0) πήρε τη σκυτάλη από τις ήττες από Τσέλσι (3-1 εκτός) και Γουότφορντ (1-2) κι έφερε τους «κανονιέρηδες» στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, στο... μακρινό -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πρόκειται για δύο ποιοτικές και επιθετικές ομάδες, λογική επιλογή το G/G.

Υψηλό σκορ στα Τρίκαλα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Τρίκαλα – Κύμη, όπου επιλέγουμε το Over 147.5 σε απόδοση 1.90. Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα των Τρικάλων έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία, ξεκίνησε με την οριακή ήττα από τον ΠΑΟ, έπειτα τέσσερις σερί νίκες επί Δόξας, Κολοσσού, Άρη, Απόλλωνα Πάτρας, το μοναδικό κακό αποτέλεσμα ήταν η ήττα 75-78 από το «ανεβασμένο» Λαύριο και το περασμένο Σάββατο ήταν η σπουδαία παρουσία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αν διατηρήσει για μερικές εβδομάδες ακόμα την εξαιρετική εικόνα της τότε θα «σωθεί» πάρα πολύ εύκολα και έτσι όπως είναι η βαθμολογία έχει ελπίδες ακόμη και για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Σήμερα η ομάδα των Τρικάλων υποδέχεται την Κύμη που βρίσκεται σε πολύ χειρότερη αγωνιστική κατάσταση με έξι συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται ισόβαθμη με τον Απόλλωνα πάνω μόνο από την ουραγό Δόξα. Η Κύμη προσπαθεί να ενισχυθεί για τη συνέχεια και η τελευταία προσθήκη είναι αυτή του Αυστραλού Τζέισον Καντί, διεθνή αθλητή που έπαιζε μέχρι μια εβδομάδα πριν στο αυστραλιανό πρωτάθλημα αλλά η ομάδα του, Σίντνεϊ Κινγκς, δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ και βρήκε δουλειά στην Ελλάδα. Φαβορί φυσικά η γηπεδούχος ομάδα των Τρικάλων αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Κύμη που λίγες μέρες πριν κόντεψε επίσης να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Θα γίνει μάχη και όπως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, νίκη της Κύμης με 78-67, θα ξεπεράσουν το σκορ των 140 πόντων φτάνοντας στους μέσους όρους τους που είναι 70+ πόντοι ανά αγώνα για αμφότερες. Καλή επιλογή το Over 147.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.