Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Στηρίγματα οι Άρσεναλ και Μαρσέιγ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Α' Γαλλίας και Αργεντινή.

Στον απόηχο του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κινείται η σημερινή ημέρα εντός των συνόρων, όμως παράλληλα υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε όλη την υφήλιο, με το κουπόνι να μας προσφέρει πληθώρα αναμετρήσεων. Καταλήγουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Πρέμιερ Λιγκ, Α' Γαλλίας και Αργεντινή, με κοινό παρονομαστή την «ψήφο εμπιστοσύνης» στους γηπεδούχους. Φυσικά, δε λείπει και η μπασκετική πρόταση, η οποία μας έρχεται από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Interwetten.

To... θέλει περισσότερο η Άρσεναλ

Ξεκινάμε από το Νησί, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.00. Αμφότερες θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πρωταθλήματος, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την ευκαιρία να πετύχουν το στόχο τους και μέσω της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ. Υποδέχονται την προσεχή Πέμπτη τη Θέλτα στον επαναληπτικό ημιτελικό του νικηφόρου 0-1 του «Μπαλαΐδος» κι έχουν καταστήσει σαφές ότι έχουν ρίξει το βάρος σε αυτό το ματς. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο -1 από την 4η Σίτι (αμφότερες έχουν ένα ματς λιγότερο) και παραμένουν αήττητοι στα 25 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα με 60 βαθμούς, στο -5 από τη σημερινή αντίπαλο και στο -6 από την πρώτη τετράδα (δύο ματς λιγότερα, πέραν του σημερινού). Έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Αγγλίας (θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Τσέλσι), όμως αποτελεί ζήτημα... τιμής η εξάντληση κάθε ελπίδας για "σεντόνι". Είναι δυνατοί στην έδρα τους οι «κανονιέρηδες», θεωρούμε ότι θέλουν... περισσότερο το τρίποντο και πιστεύουμε ότι θα το κατακτήσουν.

«Μιλάει» το «Βελοντρόμ»

Μετακινούμαστε στη Νότια Γαλλία, επιλέγοντας τον Άσσο της Μαρσέιγ επί της Νις σε απόδοση 2.00. Στην 3η θέση του πίνακα βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, με τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ να μην τίθεται σε κανένα κίνδυνο (στο +17 από την 4η Λυών). Η Μαρσέιγ, από την πλευρά της, θα κυνηγήσει το σημερινό τρίποντο, προκειμένου να προσπεράσει την Μπορντό και να ανεβεί στην 5η θέση του πίνακα, πλησιάζοντας παράλληλα στο -2 από τη Λυών. Σημειώνουμε ότι η 5η θέση εξασφαλίζει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η 6η υπό προϋποθέσεις (αν η Παρί Σεν Ζερμέν κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας επί της Ανζέ). Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκονται οι Μαρσεγιέζοι, παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (4-4-0) κι έχουν συνδυάσει με νίκες τα 5/7 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (5-1-1). Αήττητη παραμένει και η Νις στα τελευταία 12 παιχνίδια της για το Σαμπιονά, με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Εμπιστευόμαστε τη δύναμη του «Βελοντρόμ» και το μεγαλύτερο κίνητρο της Μαρσέιγ.

Με... φόρα η Κολόν Σάντα Φε

Η τριάδα των σημερινών ποδοσφαιρικών μας επιλογών ολοκληρώνεται με τον Άσσο της Κολόν Σάντα Φε επί της Ατλέτικο Τουκουμάν σε απόδοση 2.02. Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύουν οι γηπεδούχοι, έρχονται από το εμφατικό 0-4 επί της Σαρμιέντο και μετρούν μόνο νίκες στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτή την επτάδα αγώνων. Η Ατλέτικο Τουκουμάν, από την πλευρά της, έχει συνδυάσει με νίκες τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, όμως τα δύο τρίποντα ήταν στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η δεδομένη κούραση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τη... φόρα των γηπεδούχων μας οδηγούν στον Άσσο.

Υψηλό σκορ στη Βενετία

Από το μπασκετικό κουπόνι επιλέγουμε το Over 161.5 στην αναμέτρηση της Βενέτσια με την Μπρίντιζι για την τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος (απόδοση 1.93). Η γηπεδούχος Βενέτσια κατέκτησε μεν την 4η (και τελευταία θέση) στο Final-4 του FIBA Champions League, όμως η μεγάλη νίκη επί της Σάσσαρι με 85-89 στο εξ αναβολής ματς της περασμένης Τετάρτης «κλείδωσε» τη 2η θέση του πίνακα στην κανονική περίοδο. Η Μπρίντιζι, από την πλευρά της, θα επιδιώξει τη νίκη στο σημερινό ματς, προκειμένου να πλασαριστεί στην οκτάδα και να δώσει το «παρών» στα πλέι οφ. Με υψηλά σκορ έχουν συνδυαστεί τα τελευταία ματς των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (83.7 πόντους ανά αγώνα) και την τρίτη χειρότερη άμυνα (παθητικό 82 πόντων ανά αγώνων) στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα, το Over 161.5 μας φαντάζει ως μία ελκυστική επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.