Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: «Στήριγμα» σήμερα το Τορόντο

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα Γερμανίας, Ιταλίας και Αμερικής

Παρασκευή 26/05 σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι αρκετά ενδιαφέρον, με αναμετρήσεις σε ολόκληρη την υφήλιο. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από την Γερμανία, την Ιταλία και την Αμερική, καθώς και με έναν αγώνα μπάσκετ από τα πλέι οφ της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε όχι μόνο να ενημερώνεστε για το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, για τα πάντα γύρω από τα καζίνο στο ίντερνετ.

Με το G/G στο Ρέγκενσμπουργκ

Ξεκινάμε με το Goal / Goal στο παιχνίδι της Ρέγκενσμπουργκ με τη Μόναχο 1860, σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με στόχο την παραμονή/άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ. Στην τρίτη θέση της τρίτης κατηγορίας τερμάτισε η Ρέγκενσμπουργκ, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Έχει κερδίσε, μάλιστα, στα έξι από τα δέκα πιο πρόσφατα εντός έδρας της, ενώ στα οκτώ από αυτά επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal. Την ευκαιρία για παραμονή στην κατηγορία έχει η Μόναχο 1860, από την πλευρά της, παίζοντας σε παιχνίδι μπαράζ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Χαϊντενχάιμ, ενώ ήταν και το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς της που σημειώνεται Goal / Goal, το οποίο, σε ευρύτερο πλαίσιο, έχει επιβεβαιωθεί στα οκτώ από τα 14 τελευταία παιχνίδια μακριά από το κοινό της!

Μπορεί η Κάρπι

Συνεχίζουμε με Ιταλία και στα ημιτελικά των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας, εκεί όπου η Κάρπι υποδέχεται την Φροζινόνε, όπου και επιλέγουμε το 1 Ημίχρονο ή 1 Τελικό σε απόδοση 2.17. Αυτό είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει. Μια θέση στα ημιτελικά των πλέι οφ κατάφερε να εξασφαλίσει η Κάρπι, αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση την Τσιταντέλα, με 1-2, σε μονό ματς τότε. Ήταν καλύτερη και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων, πριν η Τσιταντέλα μειώσει απλά για το τελικό αποτέλεσμα. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία εντός της (6-2-1). Στην τρίτη θέση τερμάτισε στην κανονική διάρκεια η Φροζινόνε, μαζί με την Ελλάς Βερόνα, έχοντας πάρει και πλεονέκτημα έδρας. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Προ Βερτσέλι για την τελευταία αγωνιστική. Τέσσερις νίκες και μια ήττα ο απολογισμός της στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της. Σε εννέα εκτός μετράει δυο νίκες, έχοντας ηττηθεί παράλληλα τρεις φορές. Δυνατή στο γήπεδό της η Κάρπι, θεωρούμε ότι είτε θα κερδίσει το ματς, είτε, τουλάχιστον, ότι θα προηγείται στο ημίχρονο.

Κερδίζει το Τορόντο

Περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο MLS, όπου και επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 1.87 στην αναμέτρηση του Τορόντο με το Κολόμπους. Με έξι νίκες και μια ισοπαλία, το Τορόντο είναι αήττητο εδώ και εφτά αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με τη Νέα Υόρκη, που το διατήρησε στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας, όντας και στο +5 από το δεύτερο Σικάγο. Εντός έδρας αγνοεί την ήττα, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τώρα. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για το Κολόμπους, το οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νιου Ίνγκλαντ, όπου και ηττήθηκε με 2-1, παρότι είχε προηγηθεί στο σκορ. Είναι πλέον στην πέμπτη θέση της δύσης, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ήττες σε εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Με τους γηπεδούχους να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το Κολόμπους να παρουσιάζει αστάθεια, πάμε με τον Άσσο στο παιχνίδι αυτό.

Under από την Ισπανία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ και την αναμέτρηση της Τενερίφη με την Ουνικάχα Μάλαγα, όπου και επιλέγουμε το Under 146 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τα προημιτελικά των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος, με την Μάλαγα να προηγείται ήδη με 1-0, έχοντας επικρατήσει στο πρώτο ματς. Με ακόμη μια νίκη σήμερα παίρνει την πρόκριση, όμως η Τενερίφη δεν αναμένεται να παρατήσει εύκολα το παιχνίδι. Πολύ καλή χρονιά για τους γηπεδούχους, που δεν θέλουν να μείνουν εκτός συνέχειας, όμως έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην φορμαρισμένη το τελευταίο δίμηνο, Μάλαγα. Σε τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους φέτος, η Μάλαγα έχει επικρατήσει σε όλα. Με την ανάγκη νίκης για "επιβίωση", η εξαιρετική άμυνα της Τενερίφης θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο απόψε, η Μάλαγα αρέσκεται επίσης στο σκληρό και αργό παιχνίδι, επομένως η σοφή επιλογή είναι το Under 146.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.