Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Στήριγμα η Τσβόλε, με τα γκολ στην Τούμπα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα (16/09), όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στις "επάλξεις" και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερα συνολικά παιχνίδια. Θα μας απασχολήσουν, επομένως, αγώνες από Σούπερλιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Α' Ολλανδίας και Δανία! Πάμε να τα δούμε ένα - ένα αναλυτικά.

Κερδίζει η Τσβόλε

Ξεκινάμε με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο "άσσος" σε απόδοση 1.75 στην Interwetten στην αναμέτρηση Τσβόλε - Χέρακλες. Οι γηπεδούχοι μετά από τα τέσσερα πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος μετρούν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με τη μοναδική αποτυχία τους να είναι εντός... προγράμματος, καθώς ηττήθηκαν στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ. Τα δύο "τρίποντα" τα πανηγύρισαν μπροστά στο κοινό τους, κερδίζοντας 4-2 τη Ρόντα και 2-0 την Τβέντε. H Χέρακλες, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-4 από τη Φέγενορντ, είχαν προηγηθεί δύο σερί ισοπαλίες (Χέρενφεν 1-1 εκτός, Εξέλσιορ 2-2 εντός), έχει "χτυπητές" αδυναμίες στην άμυνα και την πολύ σημαντική απουσία του μεσοεπιθετικού Κουέβας. Η Τσβόλε έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.

Σκοράρουν στην Τούμπα

Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.88 στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός. Από την εκτός έδρας "γκέλα" (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης προέρχεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην Τούμπα, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς στα τρία φετινά επίσημα ματς που έδωσε εκεί σε όλες τις διοργανώσεις βρήκε από δύο φορές, τουλάχιστον, το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σήμερα είναι δεδομένο ότι θα "κυνηγήσει" πέρα από τη νίκη και μία καλή εμφάνιση. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, έπαιξε με περίσσιο πάθος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και επιβραβεύτηκε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμη "Χ", στο Αγρίνιο, με τον Ατρόμητο (2-2). Ο "δικέφαλος" πολύ δύσκολα δε θα βρει ένα τουλάχιστον γκολ, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση, το αμφίσκορο στο 2.88 αποτελεί μία καλή επιλογή.

Προβάδισμα η Χάντερσφιλντ

Περνάμε στον αγώνα Χάντερσφιλντ - Λέστερ, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.37 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πολύ καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η "νεοφώτιστη" Χάντερσφιλντ, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (2-0), ωστόσο στα τρία προηγούμενα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αήττητη, χωρίς να δεχθεί γκολ μάλιστα, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η Λέστερ, από την πλευρά της, στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο. Αξίζει να ρισκάρουμε με τον "άσσο", παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet.

Με τα γκολ στη Δανία

Ολοκληρώνουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Σοντερίσκε - Χόρσενς. Χωρίς νίκη παραμένει η Σοντερίσκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-2-2), αυτό οφείλεται κυρίως στην προβληματική αμυντική συμπεριφορά της, έχοντας δεχθεί εννέα γκολ συνολικά σε αυτό τον αριθμό αγώνων, στους τρεις πιο πρόσφατους επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 3.5! Η Χόρσενς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Νόρντζελαντ, χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, δεν είναι τυχαίο ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω. Περιμένουμε σήμερα μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρον μέσω του livescore μας.