Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Συνδυαστική επιλογή για Θέλτα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και σε αυτό της Ισπανίας

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, όπου οι αγώνες είναι λίγοι, αλλά προκύπτουν επιλογές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Θέλτα και Αλαβές, ενώ από ελληνικής πλευράς, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στη ρεβάνς του 1-1 της Θεσσαλονίκης. Επιλογή προκύπτει και απ' την Ευρωλίγκα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Καζάν για να αντιμετωπίσει την Ούνικς. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος & Under 3.5 στο Balaidos

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Θέλτα – Αλαβές, όπου επιλέγουμε τον άσσο & Under 3,5 σε απόδοση 2.20. Η ομάδα από το Βίγκο επιζητά την πρώτη παρουσία της σε τελικό μετά από αυτή του 2001, οπότε και γνώρισε την ήττα από τη Σαραγόσα με 3-1 (για το Κύπελλο Ισπανίας). Ως φαβορί μπαίνουν στο ζευγάρι με την Αλαβές οι γηπεδούχοι, μετά και την τεράστια πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά (νίκη 1-2 στο «Μπερναμπέου», ισοπαλία 2-2 στο «Μπαλαΐδος»). Θα επιδιώξουν σήμερα να εκμεταλλευθούν τη δύναμη της έδρας τους, καθώς «τρέχουν» σερί 4-1-0 στα τελευταία πέντε παιχνίδια μέσα στο «σπίτι» τους. Στο πρωτάθλημα, προέρχονται από το νικηφόρο 0-2 επί της Λεγκανές, που τους κράτησε στην 8η θέση του πίνακα. «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσει τίποτα. Αξίζει κάθε προσπάθεια και θυσία, για να εξασφαλίσεις την παρουσία σε έναν τελικό», σημείωσε με νόημα ο Μπερίτσο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Η Αλαβές, από την πλευρά της, έχει ήδη πραγματοποιήσει την υπέρβαση με την παρουσία στα ημιτελικά, όμως θέλει να δώσει συνέχεια στη θετική αυτή πορεία. Ήταν τυχερή στα προημιτελικά, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αλκορκόν (νίκη με 0-2 στο πρώτο ματς, ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς), ενώ στους «16» είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Λα Κορούνια. Οι Βάσκοι επέστρεψαν φέτος στην Πριμέρα Ντιβισιόν κι έτσι η παρουσία στη 12η θέση του πίνακα μετά το πέρας των πρώτων 20 αγωνιστικών κρίνεται ικανοποιητική. Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η ομάδα του Πελεγκρίνο, στο 4-3-1 το σερί στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της για πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Θέλουμε να μετατρέψουμε αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Θυμίζουμε ότι η τελευταία παρουσία της Αλαβές σε τελικό ήταν το 2001, οπότε κι έχασε στην παράταση (5-4) από τη Λίβερπουλ την κούπα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Χαμηλό σκορ στο Καζάν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το Under 151.5 σε απόδοση 1.87. Η απόσταση της Ούνιξ από την οκτάδα της βαθμολογίας της Euroleague είναι στις τρεις νίκες, δεν είναι τεράστια, αλλά λόγω των πολύ δύσκολων αγώνων κάθε εβδομάδα, αυτή η απόσταση δεν μπορεί να καλυφθεί από την ομάδα του Πασούτιν. Η Ούνιξ ανήκει σε εκείνες τις ομάδες, λοιπόν, που δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ και ο ρόλος τους θα είναι ρυθμιστικός στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν, δηλαδή όποια ομάδα ηττηθεί από αυτές θα «μπλέξει». Σε αυτή την παγίδα δεν θέλει να πέσει ο Ολυμπιακός που διατηρείται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά ταξίδεψε στο Καζάν χωρίς τους Σπανούλη, Λοτζέσκι, Γιανγκ, ενώ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ο Παπαπέτρου επειδή ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Η απόσταση του Ολυμπιακού από την τέταρτη Φενέρ είναι στη μία νίκη, η απόσταση από τον πέμπτο Ερυθρό Αστέρα είναι στις δύο νίκες και το «επικίνδυνο» για την ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι ότι θα αντιμετωπίσει αμφότερες αυτές τις ομάδες εκτός έδρας οπότε δεν έχει «καθαρισμένη» την ισοβαθμία όπως με πολλές άλλες. Η Ούνιξ ήταν κάκιστη με Μακάμπι και Ενισέι, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση άρα θα μπορούσε να ήταν ένα σχετικά εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό, αν δεν είχε τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Το επιθετικό πρόβλημα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να παρουσιαστεί και απόψε λόγω των απουσιών, ειδικά αν λείψει και ο Παπαπέτρου που πολλάκις φέτος έχει δώσει λύσεις. Η Ούνιξ ήταν άθλια επιθετικά με τη Μακάμπι, κάκιστη και με την αδύναμη άμυνα της Ενισέι, οι δύο ομάδες θα το «ρίξουν» στην άμυνα και θα επαληθευθεί η επιλογή του Under 151.5 που επιβεβαιώθηκε και στο ΣΕΦ με τη νίκη 88-59 του Ολυμπιακού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.