Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Προβάδισμα σήμερα η Γερμανία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, τη Βραζιλία και τη Σουηδία

Σε τριάδα αγώνων από το κουπόνι της Πέμπτης έχει καταλήξει το Betarades.gr. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, τη Βραζιλία, αλλά και τη Σουηδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Γερμανία με κάλυψη

Ξεκινάμε από τον αγώνα Γερμανία - Χιλή, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η Γερμανία επικράτησε 3-2 της Αυστραλίας. Προηγήθηκε 3-1 στο 48', ενώ παρά τη μείωση του σκορ στο 56', δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Η Χιλή, από την πλευρά της, δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στο Καμερούν, ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη με 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα της από το 81' και έπειτα. Θεωρούμε ότι η έκβαση του σημερινού αγώνα θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της Γερμανίας, τα "πάντσερ" έχουν το προβάδισμα και θα επιλέξουμε τη νίκη τους με την κάλυψη του DNB.

Με τα γκολ στη Βραζιλία

Συνεχίζουμε με Βραζιλία και τον αγώνα Φλαμένγκο - Σαπεκοένσε, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Από την ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε προέρχεται η Φλαμένγκο, η οποία μετά από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές έχει υποστεί μόλις μία ήττα. Η Σαπεκοένσε, από την πλευρά της, απογοητεύει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις έχει κερδίσει μία μόνο φορά (1-0-3). Παρουσιάζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα, έχοντας δεχθεί 12 γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ στους 3/4 συνδυάστηκε το Goal / Goal με το Over 2.5. Περιμένουμε και σήμερα μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα.

"Μιλάει" η έδρα

Ολοκληρώνουμε με Β' Σουηδίας και τον αγώνα Έργκριτε - Ντέγκερφορς, με την επιλογή μας να είναι ο "άσσος" σε απόδοση 2.00. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Έργκριτε, μπροστά στο κοινό της διατηρείται αήττητη φέτος σε επτά ματς, έχοντας πανηγυρίσει πέντε νίκες. Στον αντίποδα, η Ντέγκερφορς δεν πείθει μακριά από τη "βάση" της και στις επτά "εξόδους" της για το φετινό πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόλις μία φορά (1-3-3). Θεωρούμε ότι ο παράγοντας έδρα θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.