Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Παραμένει μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Κυριακή (01/10) σήμερα κι ο Οκτώβριος μπαίνει με ένα κουπόνι γεμάτο από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι σημερινές μας επιλογές είναι τέσσερις και θα τις δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά review από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Δείχνει χαρακτήρα η ΑΕΚ

Θα ξεκινήσουμε με ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Οι Αρκάδες παρουσιάζουν μια άκρως προβληματική εικόνα μέχρι στιγμής, βρίσκονται στη 14η θέση με μόλις τρεις βαθμούς και δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν οτιδήποτε θετικό από μια ΑΕΚ , η οποία παρουσιάζεται πολύ σοβαρή σε άμυνα κι επίθεση τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Πιστεύουμε πως η "Ένωση" θα δείξει χαρακτήρα, θα πάρει το τρίποντο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έτσι θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.00.
Βγάζει αντίδραση η Σπαλ

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Σπαλ – Κροτόνε. Η Σπαλ ξεκίνησε δυναμικά τις φετινές τις υποχρεώσεις μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο έκτοτε έχουν ακολουθήσει τέσσερις σερί ήττες, με τις τρεις εξ αυτών όμως να είναι απολύτως δικαιολογημένες καθώς ήρθαν κόντρα σε Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι. Η Κροτόνε από την πλευρά της προέρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη επικρατώντας με 2-0 της Μπενεβέντο, ωστόσο δεν έχει πείσει σε κανέναν τομέα με τις εμφανίσεις της, παρουσιάζοντας προβληματική εικόνα τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Οι γηπεδούχοι είναι μια αρκετά μαχητική ομάδα με επιθετικές αρετές κι αν θέλουν να παραμείνουν στα "μεγάλα σαλόνια", παιχνίδια όπως το σημερινό οφείλουν να τα παίρνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πιστεύουμε πως θα επιστρέψουν στις επιτυχίες προσθέτοντας τρεις πόντους στο "σακούλι" τους, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

"Απόδραση" με νίκη για την Ουτρέχτη

Περνάμε στην ολλανδική Eredivisie για το παιχνίδι ανάμεσα σε Φίτεσε και Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πολύ καλύτεροι των αναμενόμενων μέχρι στιγμής σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, όντας στην 3η θέση και μόλις στο -2 από την κορυφή. Η Ουτρέχτη από την πλευρά της είναι στην 9η θέση με εννιά βαθμούς, προέρχεται από δυο βαριές ήττες κόντρα σε Τβέντε και Αϊντχόφεν και κόντρα στην κουρασμένη, Φίτεσε (αγωνίστηκε στην έδρα της Νις για το Γιουρόπα Λιγκ), θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, μιας και η εικόνα της δεν είναι τόσο κακή, όσο δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Επιλογή μας λοιπόν θα αποτελέσει το 2DNB σε απόδοση 2.20.

"Τσεκάρουν" τα πλέι οφ οι Σιάτλ

Ολοκληρώνουμε με MLS και την κόντρα της Φιλαδέλφια με τους Σιάτλ. Οι γηπεδούχοι είναι στη 10η θέση της ανατολής όντας στο -7 από τα πλέι οφ και στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα αλλάξουν τη μοίρα τους μόνο με θαύμα. Οι Σιάτλ από την πλευρά τους είναι στην 4η θέση της Δύσης με 47 βαθμούς όντας στο +5 από την 7η θέση που θα τους αφήσει εκτός συνέχειας και στη σημερινή αναμέτρηση έχουν "χρυσή" ευκαιρία να τσεκάρουν την παρουσία τους στην post season. Θα πάμε με το 2DNBσε απόδοση 2.10, μιας και το κίνητρο είναι καθολικά με την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας